Kent Haberleri

Gram altın yarın işte tam bu kadar olacak! Bu rakam ilk kez verildi! Gözleriniz yerinden fırlayacak! Hazır olun

Altın fiyatları hızla yükselmeye devam ediyor. Gram altın rekor kırarken vatandaşlar ''altın fiyatları ne kadar olacak'' sorusunun yanıtını aratıyor. Gram yarın işte tam bu kadar olacak! Bu rakam ilk kez verildi! Gözleriniz yerinden fırlayacak! Hazır olun... Yatırmcılar ''altın yükselmeye devam edecek mi?'' sorusunun yanıtını aratıyor

Yeni yıla hızlı bir giriş yapan altın fiyatları rekordan rekora koşuyor. Yatırmcılar ''altın yükselmeye devam edecek mi?'' sorusunun yanıtını aratıyor. Altın fiyatları ile ilgili uzmanların altın yorumları da merakla takip ediliyor.  Altın piyasaları uzmanı Rıza Gökay Tuğsavrol Gram altının yarın ne kadar olacağını açıkladı. Bu rakam ilk kez verildi! Gözleriniz yerinden fırlayacak! Hazır olun...
 

GRAM ALTIN REKOR ÜSTÜNE REKOR KIRIYOR!

Altın piyasaları uzmanı Rıza Gökay Tuğsavrol altındaki yükseliş için ''gram altın rekor üstüne rekor kırıyor diyebiliriz.'' diyerek gram altındaki hızlı yükselişe dikkat çekti.

Rıza Gökay Tuğsavrol: ''Gram altın geçtiğimiz ay öncesine kadar 990 TL'den satılan serbest piyasada şu anda 1157 liradan satışı yapılıyor'' diyerek altın fiyatlarının yükselmeye devam edeceğini belirterek gram altın için sil baştan bir rakam verdi. İşte gram altın tam bu kadar olacak.  Bu rakam ilk kez açıklandı! Görenlerin gözleri yerinden fırlayacak! Hazır olun...

GRAM ALTIN YARIN TAM BU KADAR OLACAK!

Rıza Gökay Tuğsavrol, gram altın için yeni bir rakam verdi.  
Tuğsavrol: ''Ons altın 1.875 dolar ons üzerine çıkarak 1.885 dolar ve kademeli olarak 1.918 doları zorlamaya devam edecek gibi gözükmekte..

Bunun akabinde yatan dolar endeksinin güç kaybetmesidir. 103 seviyesinin altına gelmeye başlayarak 102 ve kademeli olarak 98'e inmesiyle beraber gram altın / TL'de bugün gelecek açıklamayla rekorları kırabileceğimizi söyleyebilirim.

Bu hafta kapanışını yatırım tavsiyesi olmamakla beraber gram altın  1.170 TL'den görebileceğimizi düşünmekteyiz.'' diyerek gram altının yarın 1,170 lira olabileceğini açıkladı.

SON DAKİKA ALTIN FİYATLARI!

Son dakika altın fiyatları küçük ve büyük ölçekli yatırımcılar tarafından takip ediliyor. Yatırımcılar ve altın alıp satmak isteyen vatandaşlar ''Bugün gram altın ne kadar oldu? Çeyrek altın kaç lira? Yarım altın kaç TL? Tam altın kaç lira oldu?''sorularının yanıtları araştırılıyor. 

Son dakika altın fiyatları günü yükselişle kapattı. Kapanışta gram altın 1164 lira, çeyrek altın 1903 lira, yarım altın 3807 lira, tam altın ise 7585 lira oldu.

Gram altın 160 TL birden fırlayacak! Altın dehası İslam Memiş beklenen tarihi açıkladı! Herkesin haberi olsun

Gram altın net 2.000 TL olacak! Altının piri İslam Memiş o tarihi açıkladı! Bakan bir daha bakıyor! Acele edin