Altın & Dolar

Gram altın yeni rekorlara koşuyor!

Gram altın ABD'de borç tavanı tasarısının Kongre'den geçtikten sonra tüm zamanların en yüksek seviyesine yükseldi. Gram altın yeni rekorlara koşuyor... Veri öncesi gramaltında yükseliş devam ediyor

Altın yatırımcıları bugün tarım dışı istihdam verilerine odaklandı. Veri öncesi gramaltında yükseliş devam ediyor. Gram altın şu sıralar 1,332 TL'den işlem görüyor.
 

GRAM ALTIN YENİ REKORLARA KOŞUYOR!

Altının ons fiyatı 1977 dolardan işlem görüyor. Ons altın ve bankalar arası dolar/TL kuru hesaplanarak yapılan hesaplamalarda gram altın 1,332 TL'den işlem görüyor. Çeyrek altın ise 2,206 liradan satışa sunuluyor.

ABD'de oluşan borç limiti krizi hem de ABD Merkez Bankası'na (Fed) yönelik endişelerin yatışması piyasalarda risk iştahını artırdı.

KAPALIÇARŞI ALTIN FİYATLARI NE KADAR? 2 HAZİRAN 2023 KAPALIÇARŞI ALTIN FİYATLARI

Milyonlarca yatırımcı kapalıçarşı altın fiyatlarını merak edip araştırıyor. Altın fiyatları yatırımcılar ve altın alıp satmak isteyenler tarafından yakından takip ediliyor. Bugün Kapalıçarşı'da gram altın 1381 TL, çeyrek altın 2279 TL, yarım altın 4544 lira, tam altın 9143 TL, Ata altın fiyatı 9294 TL'den işlem görüyor. 

PİYASALARDA SON DAKİKA GELİŞMELERİ!

ABD'de borç tavanı krizini sonlandıran ve Hazine'nin elini 2024 seçimlerini de kapsayacak dönemde rahatlatan tasarıyı Senato onayladı. Bu gelişme küresel piyasalarda risk iştahını destekliyor.

Bugün ABD'de TSİ15.30'da açıklanacak istihdam raporu kritik olacak. Tarım dışı bordrolu çalışan sayısının 195bin artması, işsizlik oranının yüzde 3.5'e gelmesi ve yıllık maaş artışının yüzde 4.4 olması bekleniyor.

Merkez Bankası'nın rezervleri erimeye devam ediyor. 26 Mayıs'la sona eren haftada döviz rezervleri 2.3, altınlar ise 0.8 milyar dolar azalmış. Sürpriz bir durum, yabancı bir ülke 2 milyar dolar tutarında depo yapmış.

Dün dünya genelinde açıklanan imalat sanayii PMI verileri küresel durgunluğa işaret etti. ABD'de bu veri piyasa tahmininin de altında kaldı. Bu sonuç FED'in faizde durma ihtimalini yine artırdı.

Altında sert rüzgar! Fırladı! Gram, çeyrek, yarım ve tam altın kaç TL? 2 Haziran 2023 canlı altın fiyatları

Yastık altındaki dolarlar o tarihte çıkacak! Dolar öyle bir yükselecek ki... Bu rakamı görenler gözlerine inanamayacak