Altın & Gümüş

Gram altında 994 TL diye bir rakam yok! Flaş açıklama! Aklınızı başınıza alın

Altın ve piyasa uzmanı İslam Memiş 1000 TL seviyesinin altına düşen gram altında 994 TL diye bir seviyenin olmadığını açıklayarak yatırımcılara sert uyarılarda bulundu. Dördücü hafta da aşağı yönlü hareket eden gram altın bu haftayı da değer kayıpları ile kapatması bekleniyor

Altın fiyatları son üç haftadır peş peşe düşüşler yaşadı. Dördücü hafta da aşağı yönlü hareket eden gram altın bu haftayı da değer kayıpları ile kapatması bekleniyor. 

Gram altın 1000 TL seviyesinin altına kadar geriledi. Bu durum karşısında araştırmalar yapan yatırımcılar ekranda gördükleri rakamlar  karşısında şaşkına dönerken, Altın ve piyasa uzmanı İslam Memiş'ten hemen açıklama geldi. Memiş ekranlarda görülen 994 TL gibi seviyelerin gerçek olmadığına dikkat çekerek yatırımcıları uyardı.

Altın fiyatlarında son dakika gelişmeleri milyonlarca yatırımcı tarafından yakından takip ediliyor. Dolar/TL baskısı altında kalan altın fiyatları sert düşüşler yaşıyor.  

Gram altın fiyatının 1000 TL seviyesinin altına gerileyen gram altın yatırımcıları korkutmaya başladı. Yatırımcılar; gram altın ne kdar olacak? Gram altın düşmeye devam edecek mi? gibi soruların yanıtlarını araştırmaya başladı. Konu ile ilgili İslam Memiş gram altın için 994 TL seviyesi gibi bir rakam olmadığını açıkladı. İşte İslam Memiş'ten gram altın yorumu...

944 TL DİYE BİR RAKAM YOK...

Altın ve piyasa uzmanı İslam Memiş, yatırımcıları ekranlarda gördükleri altın rakamları konusunda sert uyardı. Aklınızı başınıza alın dercesine uyarıda bulunan Memiş; '' Gram altın TL'de 1000-1040 seviyelerini takip ediyoruz. Ben bir aydır insanlara makas aralıklarıyla alakalı, ekran fiyatlarıyla alakalı farkındalık oluşturmaya çalışıyorum. Gerçek fiyatlarla aralarındaki...

 Aklı başında olanlar var, onlar olayı kavrayabiliyor. Bir de piyasadan bihaber ekrana inanmış olanlar var. İlk kez dinliyorlarsa onları da uyarmak isterim. Şu an gram altın TL 994 gösteriyorlar ama öyle bir rakam yok.'' diyerek yatırımcıları uyardı.

AKLINIZI BAŞINIZA ALIN!

Altın ve piyasa Uzmanı açıklamasının ardından, gram altının 995 TL gibi seviyelerde olabilmesi için ons altının 1680 ve aşağısında işlem görmesi gerekiyor diyerek yatırımcıları adeta aklınızı başınıza alın dercesine konuya açıklık getirdi. Şuanda gram altın 1000-1012 aralığında iken ons altın 1070 dolar seviyelerinde işlem görüyor. 

Altında az önce ilginç şeyler oldu! Sadece 1 dakika içinde değişti, ilk siz bakın
Son dakika...Altın için dehşete düşüren rakam şimdi açıklandı! Yatırımcıların gözleri yerinden fırladı

Kuyumculuğun başkentinde son dakika altın fiyatları ne kadar? Rakamlar tek tek açıklandı! Hemen bakın