Kent Haberleri

Gram altında asıl rekor şimdi belli oldu! O gün yeni zirve gelecek! 1.150 TL yanında sönük kalacak! Hemen bakın!

Gram altın, yeni yılın ilk işlem gününde de yukarı yönlü hamlelerine devam ediyor. Gram altın ne kadar olacak? sorusu araştırılırken, rekor rakam belli oldu.  O gün yeni zirve gelecek! 1150 TL yanında sönük kalacak! Hemen bakın! Altın almak, satmaya veya altın borcu olan vatandaşlar canlı altın fiyatlarını takip ediyor

Son dakika altın fiyatları milyonlarca yatırımcı tarafından anlık olarak takip ediliyor. Altın almak, satmaya veya altın borcu olan vatandaşlar canlı altın fiyatlarını takip ediyor. Yatırımcılar altın fiyatları ne olur? Gram altın kaç lira olacak? Altın fiyatları yükselecek mi? sorularının yanıtlarını araştırırken, gram altında asıl rekor şimdi belli oldu! O gün yeni zirve gelecek! 1150 TL yanında sönük kalacak! Hemen bakın!

ALTIN FİYATLARI YÜKSELİYOR!

2 Ocak 2022 altın fiyatları güne yükselişle başladı. 29 Aralık 2022'de Çin koronavirüs vakası ve dolar kurunda yaşanan geri çekilme ile altın fiyatları da rekor rakamalara ulaştı.

Rusya'nın tavan fiyat uygulamasıyla beraber AB ülkeleri petrol atamayacağı düşüncesi ile ons altın fiyatını yükseltirken Çin'de yaşanan pandemi krizi ise piyasalardaki etkisini devam ettiriyor. Gram altın rekor seviyelere ulaştı.

Altın yatırımcılarını sevindiren açıklamalar yapılmaya devam ederken, geçtiğimiz haftanın başından itibaren iyi bir performans sergileyen altın fiyatı rekor seviyelere ulaştı. 

Çin'de devam eden koronavirüs kısıtlamaları ekonomik dalgalanmalara neden olurken altın fiyatlarını da etkiliyor. Yurt içinde altın fiyatları son ayın zirve rakamlarına çıktı. Haftaya yükselişle başlayan gram altın fiyatı yukarı yönlü hareketine devam ediyor.

GRAM ALTIN İÇİN YENİ ZİRVE GELİYOR...

Gram altın güne yükselişle başlarken herkes gram altının en çok ne kadar olacağını merak ediyor. Yatırımcılar ve altın almak isteyenlerin en çok merak ettiği sorunun yanıtı yine Altın ve piyasa Uzmanı İslam Memiş'ten geldi. 
Memiş altın fiyatlarının yükselmeye devam edeceğini vurgulayarak;  'Altının gramı 1450 TL olacak ama beklememiz gerek' dedi.  Gecikmeli de olsa 2023 yılında 1.450 TL rakamını tekrar beklemeyece devam edeceğim'' diye ifadelerine ekledi. 

ALTIN FİYATLARINDA SON DURUM!

Altın fiyatlarında son durum merak ediliyor. Bugün ons altın 1823 dolardan işlem görürken gram altın 1120 liradan satılıyor. Çeyrek altın alış fiyatı 1831 liradan satılırken, yarım altın 3663 lira, tam altın ise 7299 liradan satılıyor.

Altın esip gürledi! Elinde 1 gram bile altını olan hemen baksın! Bu rakamlar şok edecek! 2 Ocak 2023 altın fiyatları

Dolar 28 gün içinde tam olarak bu kadar olacak! Bu rakamı görenler aklını kaçıracak! 1 doları bile olan koşup baksın! 

Dolar 5 gün sonra tam olarak bu kadar olacak! Tüm bildiklerinizi unutun! Bu rakamı görenler dört dönecek!
''Gümüş fiyatları 20 lira olacak'' diyen İslam Memiş açıkladı! Acele etmeyin! Gümüşü olanlar hemen baksın!