Altın & Dolar

Gram altında beklenen seviye sonunda göründü! Bu rakamı gören yatırımcılar bayram edecek! 

Altın fiyatlarında gözler Fed faiz  kararına çevrildi. Piyasaların beklentisi Fed'in faizleri düşürebileceği yönünde. Gram altın tarafında ise beklenen o seviye bugün göründü.  Bu rakamı gören yatırımcılar bayram edecek!  Bu rakamı gören yatırımcılar bayram edecek! 

Altın fiyatları, bu hafta açıklanması beklenen Fed'in faizleri düşereceğine yönelik oluşan bekletiler sonrası yükselişe geçti ve beklen o seviye sonunda göründü. Bu rakamı gören yatırımcılar bayram edecek! 

GRAM ALTINDA BEKLENEN SEVİYE!

Altın fiyatları bugün beklenen seviyey ulaştı. Gram altın 1,500 TL'ye merpen dayarken spoat altın ons abaşına 1963 dolardan işlem görüyor. 

Ons altın ve bankalar arası Dolar/TL kuru üzerinden yapılan hesaplamalara göre gram altın 1.493 TL ile yeni rekoruna imza atarken, 1.500 TL sınırına dayandı.


PİYASALARDA SON DAKİKA GELİŞMESİ!

Altın, ABD’de işsizlik maaşı başvurularındaki artışın Fed’in faiz artışına dair fiyatlamaları sınırlandırması ile Perşembe günü elde ettiği yüzde 1,3 oranndaki artışın büyük kısmını korumaya devam ediyor.

Aynı zamanda 13-14 Haziran’daki toplantıdan Fed’in gerekirse faiz artışına devam etmeye hazır olduğuna dair güçlü bir sinyal gelmesinin muhtemel olduğu değerlendiriliyor.

Tahvil getirileri Perşembe günkü kapanışın ardından ılımlı bir şekilde yükselmeye başladı ve  Mayıs ortasından bu güne nispeten dar bir aralıkta işlem gören altının yükselişine engel oldu.

GRAM ALTIN REKOR KIRDI!

Son dakika altın fiyatları, yatırımcılar tarafından merakla takip ediliyor. Altın, haftanın ilk işlem gününde yukarı yönlü hareket ediyor. Gram altın yeni haftaya yeni rekorla başladı. Yatırımcılar ise son dakika altın fiyatlarını araştırıyor.

 Ons altın bugün 1963 dolar oldu. Kapalıçarşı'da gram altın 1510 TL, çeyrek altın fiyatı 2464 TL, yarım altın 4928 TL, tam altın fiyatı 9809 TL'den satışa sunuluyor.

Gram altın 50 gün içinde tam anlamıyla bu kadar olacak! İslam Memiş yatırımcıları son kez uyardı! Hazır olun!

Altın fiyatları tozu dumana kattı! Gram altın, çeyrek altın, yarım ve tam altın ne kadar? 12 Haziran altın fiyatları

Dolarda ipler koptu! Doların geleceği seviye belli oldu! Herkes bu rakamı merak ediyordu!