27 / 04 / 2024

Gram altında bu fiyatı görürseniz sakın şaşırmayın diyen ünlü analist o rakamı da telaffuz etti!

Gram altında bu fiyatı görürseniz sakın şaşırmayın diyen ünlü analist o rakamı da telaffuz etti!

Yatırımcıların en çok tercih ettiği yatırım araçları arasında başı çeken gram altın ile ilgili çarpıcı bir analiz geldi. Ünlü analist Haluk Özdil gram altında bu fiyatı görürseniz sakın şaşırmayın diyerek o rakamı telaffuz etti...



Yatırımcıların en çok tercih ettiği yatırım araçları arasında başı çeken gram altın ile ilgili çarpıcı bir analiz geldi. Konu ile ilgili olarak paylaşılan detaylara göre ünlü analist Haluk Özdil tırmanışa geçen gram altın ile ilgili olarak yatırımcılara önemli uyarılar yaparak, altının geleceği rakamı da söyledi.

İşte resmi Youtube kanalı üzerinden çok çarpıcı bazı tahminler yapan ünlü analist Haluk Özdil'in o açıklamaları...

Serbest piyasada gram altının 2 bin 200 Türk Lirası barajını geçmesinin ardından çeyrek altının da 3 bin 600 seviyelerinde seyretmesi yatırımcıları yeniden altın yatırımına yönlendirdi. Pek çok kişinin gündeminde yer alan bu konu ile ilgili olarak bazı tahminler yapan ünlü analist Haluk Özdil olası gram altının geleceği rakamı da açıkladı.

Açıklamasında yatırımcıların gözdesi gram altının 400 Türk Lirası olduğu zamandan bu yana yükseliş ivmesini bozmadığını dile getiren Haluk Özdil, doğru öngörüler eşliğinde yatırımcılara seslenerek yeni rakamı da paylaştı.

Gram altında bu fiyatı görürseniz sakın şaşırmayın diyen ünlü analist o rakamı da telaffuz etti!

ALTINDA BÜYÜK DEPREM OLACAK

Yaptığı açıklamada yatırımcılar tarafından en çok tercih edilen yatırım aracı olan gram altında deprem yaşanacağını dile getiren Haluk Özdil, "Altında deprem geliyor. Avrupa'da iç karışıklıklar, Asya'da yaşanan kriz, Çin'in beklenenden daha az büyümesi, Alman ekonomisindeki durum şok etkisi oluştuğu için yatırımcılar artık kaçış için altın yatırımı yapmaya başladı. Altın zor zamanların emtiası olarak bilinir. Altının şu an birden bire harekete geçmesinin nedeni de enflasyondur. FED genelde altının belirleyicisi oluyor.” diye konuştu.

Açıklamasında gram altın için de rakam veren Haluk Özdil, “Ons altın oradan gelen verilerle hareket ediyor. Bu gidişle de altındaki tüm tahminlerin değişmesi bekleniyor. Benim için dolar kurunun bir önemi yok. Savaş çıktığında dolar bir kağıt parçasının önüne geçemeyecek. Borsa da bir oyundur. Altının yükselişi sürecek. Yerel seçimler sonrasında altının daha da yükseleceğini göreceğiz. Haziran ayının sonunda 2 bin 500'ü görür. Sene sonunda 3800-4000 Türk Lirası görürseniz şaşırmayın" dedi.

 

Emeklilere maaş promosyonunda şok! DenizBank emekli promosyon açıklandı: Hesabınıza tam bu kadar yatacak!

15 yıllık hasret son buldu!  Ankara  Büyükşehir, Mamak'taki 342 konutun kuralarını çekti!

A101'de aldın aldın! iPhone 14 plus 2 bin 300 TL daha ucuz! İşte A101 Mart ayı fırsat ürünleri!


Geri Dön