Altın & Dolar

'Gram altında bu seviyeyi bekliyorum' diyen Hatice Kolçak rakam ve tarih verdi!

ABD Merkez Bankası 15 ay sonra faizleri sabit tuttu. Karar sonrasında altın fiyatları düşüşe geçti. Yatırımcıların altın fiyatları düşecek mi? sorusuna yönelik 'Gram altında bu seviyeyi bekliyorum' diyen Hatice Kolçak rakam ve tarih verdi! Buna göre banka faizleri beklentiler doğrultusunda değiştirmeyerek sabit tutttu

ABD Merkez Bankası faiz kararı açıklandı. Buna göre banka faizleri beklentiler doğrultusunda değiştirmeyerek sabit tutttu. Kararın hemen ardından, altın fiyatlarında yüzde 1'in üzerinde düşüş yaşandı.  Yatırımcılar bu düşüş karşısında panik içerisinde altın fiyatları düşecek mi? sorusunu araştırırken altın uzmanı Hatice Kolçak ''Gram altında bu seviyeyi bekliyorum'' diyerek rakam ve tarih verdi. 

FED BAŞKANI POWELL'DAN ÇARPICI AÇIKLAMA!

Fed Başkanı Jerome Powell faiz kararının hemen ardından düzenlediği basın toplantısında faizleri tekrar artırabileceklerinin mesajını verdi. Enfasyonu yüzde 2 seviyesine geri getirmek için uzun bir yol olduğuna değinen Powell, ''Neredeyse tüm politika yapıcılar bu yıl biraz daha faiz artırımı yapmanın uygun olacağını görüyorlar" dedi.

ALTIN FİYATLARI FED SONRASI GERİLEDİ!

ABD enflasın rakamları sonrasında düşüşe geçen ons altın Fed'in faiz kararı sonrasında 1953 dolardan 1943 dolara kadar geriledi. Düşüş bugün de devam ediyor ve ons altın 1946 dolardan işlem görüyor. 

''GRAM ALTINDA BU SEVİYEYİ BEKLİYORUM''

Altın uzmanı Hatice Kolçak'tan  altın ile ilgili öenmli değerlendirme geldi. 

Hatice Kolçak gram altında beklediği yeni seviyeyi açıkladı. Dolar kurundaki yğkselişlerle beraber altının da yükselmeye devam edecedğini söyleyen Kolçak, ''Doların yükselişi devam ediyor bu nedenle gram altının da yükselişi devam edecek.'' dedi.

Hatice Kolçak, gram altının yükselerek 1.800 TL üzerinde kalacağını söyledi. Kolçauk '' Bu rakamı ilk kez ben dile getirdim ve değiştirmedim, bu yıl içinde bu rakamı bekliyorum'' dedi

GRAM ALTIN BUGÜN NE KADAR?

Gram altın vatandaşlar tarafından en çok satın alınan altın çeşidi. Yatırımcılar her gün gram altının ne kadar olduğunu araştırıyor. Dün 1500 TL sınırına dayanan gram altın bugün 1500 liranın altına gerileyerek, 1480 liradan işlem görüyor.

Altın yatırımcılarının gözü yaşlı! Altın fiyatlarında rüzgar tersine döndü! 15 Haziran 2023 canlı altın fiyatları

Gümüş altının rakibi oldu! Gümüş fiyatlarının füze gibi fırlayacağı tarih açıklandı! Elinde gümüş olanlar acil baksın