Kent Haberleri

Gram altında fırtına değil resmen kasırga geliyor! Gram altın o gün 1.200 TL'yi aşacak! Bakmayan bin pişman olacak

Gram altın fiyatı bugün 1178 TL seviyesi ile rekor kırdı. Yatırımcılar ise grama altında bir sonraki seviyesini merak ediyor. Gram altında fırtına değil resmen kasırga geliyor! Gram altın o gün 1.200 TL'yi aşacak! Bakmayan bin pişman olacak... Ons altından aldığı destek ile yukarı yönlü hamlelerinde devam eden gram altın 1178 liraya kadar çıktı

Gram altın bugün yeni rekora imza attı. Ons altından aldığı destek ile yukarı yönlü hamlelerinde devam eden gram altın 1178 liraya kadar çıktı. Yatrımcılar yükseliş karşısında heyecanlanırken, bir sonraki seviyenin ne kadar olacağı belli oldu. 

Gram altında fırtına değil resmen kasırga geliyor! Gram altın o gün 1.200 TL'yi aşacak! Bakmayan bin pişman olacak...

GRAM ALTIN 1.200 TL'Yİ AŞACAK!

Piyasalar 1 Şubat günü açıklanacak olan Amerika Merkez Bankası (FED) faiz kararına çevrilirken,  altın fiyatları hızla yükselmeye devam ediyor. 

Geçtiğimiz hafta cuma günü ons altın 1937 dolar ile 9 ayın zirvesine çıkarken, bugün rekor tazeledi ve ons altın fiyatı 1950 dolara kadar yükseldi. Nisan 2022'den itibaren en yüksek seviye olarak kaydedildi.

Uzman Belgin Maviş altın fiyatlarının yükselmeye devam edeceğini belirterek 1.200 TL seviyelerinin geçileceğini açıkladı. 

Maviş: ''Gram altının 1.200 lira seviyesini aşması dolar endeksinin 101’in altına sarkma süreci ile hızlanacaktır. 101’in altına doğru sarkmalarda her an gram altında 1.200 lira seviyesini görmek mümkün.'' diyerek dolar endeksne dikkat çekti.

 

Ata yatırım Yurt içi Piyasalar direktörü Şükrü Cem Kaya "Altın 2022 yılındaki düşüş trendini bitirerek teknik olarak yükseliş trendine girdi.

Ons altın ile birlikte gram altın da mevcut ortamda güvenli liman olarak tercih edilmeye başladığını belirterek, '' Ons altındaki yükselen trende de eşlik ediyor.

1.180 TL direnç seviyesinin geçilmesi halinde 1.200 TL seviyesi gündeme gelecektir. Dolar TL  kurundaki  herhangi bir yukarı yönlü atak ya da Ons altında ki trendin devamına bağlı 1.200 TL seviyesini geçmesi beklenebilir.

ABD de Şubat faiz karar 25 baz puan ile fiyatlanmış görülüyor." ifadelerine yer verdi. 

Gram altının 1.550 TL olacağı tarih resmen belli oldu! Altın Kahini İslam Memiş net tarihi açıkladı! Planınızı yapın

Altın fiyatlarında yeni senaryo! Altın alev alev! Elinde altını olan hemen baksın! 26 Ocak 2023 canlı altın fiyatları