27 / 04 / 2024

Gram altında her dediği tek tek çıkan İslam Memiş'ten yeni açıklama geldi!

Gram altında her dediği tek tek çıkan İslam Memiş'ten yeni açıklama geldi!

Yaptığı açıklamalarla dikkat çeken ve yatırımcıların da en çok takip ettiği isimler arasında yer alan İslam Memiş, yeni hafta için öngörülerini paylaştı. İşte İslam Memiş'in o yazısı...



Yatırımcıların en çok takip ettiği isimler arasında yer alan Altın ve para piyasaları uzmanı İslam Memiş'in gram altınla ilgili öngörüleri tek tek gerçekleşti. Peki yatırımcıları bundan sonra neler bekliyor?

Finans piyasalarında gelgitli bir haftadan sonra artık yerel seçim haftasına girildi. Söz konusu bu dönemde piyasalarda neler olacağı da pek çok kişi tarafından merak ediliyor.

Yaptığı açıklamalarla dikkat çeken Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş, tv100'de kaleme aldığı yazısında yatırımcıları sakin bir haftanın beklediğine değinerek, borsada yükseliş beklentisi olduğunu belirtti.

Yazısında Euro dolar paritesinin 1,08 seviyelerinde olduğunu ve çok ucuz olduğunu kaydeden Altın ve Para Piyasaları Uzmanı Memiş, hedefin 1,12-1,15 olduğunu, bu rakamlara ulaştığında 'ucuz' denilemeyeceğini kaydetti.

Yatırımcıların bir diğer gözdesi olan dolarla ilgili de konuşan İslam Memiş ABD dolarının 31-33 Türk Lirası arasında oyalanacağını, Mayıs-Haziran gibi ise yeniden yükseliş beklediğini belirtti. İslam Memiş bu sene sonu için ise 40 Türk Lirası üzerindeki öngörüsünün devam ettiğini söyledi.

Geçen haftayı 2 bin 165 dolarda kapatan ons altın için önce 2 bin 150 sonra 2 bin 125 dolar seviyelerini takip edeceğini kaydeden Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş bu düşüşlerin kalıcı olmayacağına değinerek, alım fırsatı sunduğunu da kaydetti.

Gram altında her dediği tek tek çıkan İslam Memiş ten yeni açıklama geldi!

Peki ya ons ve gram altında durum ne? İşte detaylar...


Gram altın konusunda çarpıcı tespitleriyle bilinen Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş, geçen hafta gram altının serbest piyasada 2 bin 472 TL'den kapandığını anımsatırken 'bekleyin' uyarısının gerçekleştiğine de değindi.

Peki yatırımcıların gözde yatırım araçları arasında yer alan gram altın geçen hafta ne kadar değer kaybetti? İslam Memiş, gram altının 100 TL gerilediğine değinirken, yatırımcının gram altın için ons altın fiyatını takip etmesi gerektiğini de kaydetti. İslam Memiş ayrıca açıklamasında ons altında 2 bin 150 dolar seviyesinin karşılığı rakamlardan gram altın alınabileceğini de kaydetti.

İslam Memiş ayrıca diğer bir taraftan bir süredir piyasalarda yaşanan sarrafiye ve gram altın üretimi sorununun çözüldüğünü de müjdeledi.

Ölüm aylığı alanların hesabına tam bu kadar ek ödeme yatacak! SGK duyurdu, hemen rakama bakın!

İBB Başkanı İmamoğlu'ndan 1,6 milyar TL'lik villa açıklaması! İmamoğlu İnşaat'a ait! 

Ziraat, Vakıf ve Halkbank'tan emekli promosyonu için Mart 2024 müjdesi geldi! Bankalar hesaplara tam bu kadar yatıracak!


Geri Dön