29 / 04 / 2024

Gram altında her tahmini tek tek çıkan İslam Memiş yeni alım fırsatını rakam vererek açıkladı!  

Gram altında her tahmini tek tek çıkan İslam Memiş yeni alım fırsatını rakam vererek açıkladı!  

Altın 73 dolarlık değer kazanırken, gram altında her tahmini tek tek tutan Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş yeni alım fırsatını açıkladı. İşte İslam Memiş'in o son dakika açıklamaları...



Yatırımcıların gözde yatırım araçları arasında yer alan altın fiyatları yeniden tırmanışa geçti. Açıklanan rakamlara göre ons altın fiyatı 2 bin 233 dolara çıkarak, son bir haftada 73 dolarlık bir değer kazandı. Gram altın da altın piyasasındaki işçilik maliyetlerinin azalmasıyla yükselişini ons kadar artırmadı. Piyasalarda yaşanan hareketlilik sonrasında Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş, yükselişini güçlendiren altın için alım fırsatı seviyelerini açıkladı. İşte Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş'in o açıklamaları...

Yatırımcılar tarafından yakından takip edilen altın fiyatları hızla yükselişe geçti. Ons altın güne 2 bin 233 dolardan başlarken, altın gram fiyatı 2 bin 323 TL seviyelerinden başladı. Altın piyasasındaki yaşanan bu artışlar sonrası Altın ve Para Piyasaları Uzman İslam Memiş'ten de çok kritik altın yorumları geldi.

İSLAM MEMİŞ'TEN SON DAKİKA ALTIN YORUMU

Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş yaptığı açıklamada altın için dikkat çeken analizlerde bulundu ve alım fırsatlarını da rakam vererek duyurdu.

Gram altında her tahmini tek tek çıkan İslam Memiş yeni alım fırsatını rakam vererek açıkladı!  


ONS ALTINDA HIZLI YÜKSELİŞ

Yatırımcıların en çok takip ettiği isimler arasında yer alan Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş'in konuşmasından öne çıkanlar şu şekilde:

"Ons altın dün 2 bin 216 dolar seviyelerine kadar hızlı bir yükseliş görüldü. Beklentilerimiz de 2125 dolar. Peki neden bu kadar agresif bir şekilde yükseldi? Normalde dolar kuru yüksekliği sebebiyle ons altının düşmesi gerekirdi. Fakat söz konusu bu yükselişin sebepleri şunlar; merkez bankalarının talebi alımı var ikincisi de jeopolitik gerilimler tarafta yavaş yavaş fiyatlamalar var.


BU FİYATLAR SAĞLIKLI DEĞİL

Benim nazarımda bu fiyatlamalar sağlıklı değil. Ons altın tarafında da satışlar bekliyorum. 2 bin 125 dolar öngörüm hala devam ediyor.

2090 dolar seviyesi ihlal edildi. 2 bin 125 dolar seviyesi ihlal edildi. Vize almadan 2 bin 200 dolar seviyeleri yukarı kırıldı. Fakat vize almadan yukarı çıkamazsın. O nedenle ben bu yükselişleri sağlıksız buluyorum. Fake yükselişler. Bu fiyatlar geri çekilecek.


ONS ALTIN 56 DOLAR DEĞER KAZANDI

Ons altın 2 bin 216 dolara çıktı. Yaşanan bu yükselişler 2160 dolar seviyesinden başladı. Tam 7 günlük süre içinde ons altın tam 56 dolar yükseldi.


ALTIN GRAM FİYATI NORMALLEŞTİ

Ons altın 56 dolarlık yükselişin karşısında gram altının en az 100 liralık değer kazanması lazımdı. Yani 2 bin 500 TL civarında bir gram altın olması gerekirdi. Altında işçilik tarafında gerileme yaşandı ve arz tarafındaki problemler giderildi. Bu nedenle gram altında normalleşme başladı. Agresif yükseliş beklenirken gram altın da geriledi.


İSLAM MEMİŞ GRAM ALTIN İÇİN ALIM SEVİYELERİNİ AÇIKLADI

Gram altın tarafında yaşanan düşüşler kalıcı değil. 2 bin 395-2 bin 400 TL seviyelerinin altındaki rakamlar alım fırsatıdır. Kademeli bir biçimde alım fırsatı sunuyor.


"DÜŞÜŞLER KALICI DEĞİL"

3 bin -3 bin 500 lira seviyesi beklentilerimiz sürüyor. Altın fiyatlarında yaşanan düşüşler kalıcı değil."

 

Bakan Işıkhan da emekli zammı için Temmuz'u işaret etti: Emeklimize daha fazla pay vermeye devam edeceğiz!

Konut fiyatlarıyla birlikte otomobilde de reel düşüş hızlandı!

Düşük kiralardan dert yanan ev sahipleri dikkat! Hemen kira uyarlama davası açabilirsiniz!


Geri Dön