Kent Haberleri

Gram altında köpük oluştu diyen İslam Memiş ilk kez açıkladı! Alım için doğru zaman değil! İlginç şeyler oluyor!

Altını bilen adam İslam Memiş'ten ilk kez ''gram altında köpük oluştu, bu rakamlardan alım doğru değil'' açıklaması geldi. İlginç şeyler oluyor! Gram altındaki makas aralığından bahsederek, köpük oluştu diyen İslam Memiş ilk kez açıkladı! İlginç şeyler oluyor!

Altını bilen adam İslam Memiş bugün gram altın ile ilgili şaşkına uğratacak açıklamalarda bulundu. Gram altındaki makas aralığından bahsederek, köpük oluştu diyen İslam Memiş ilk kez açıkladı! İlginç şeyler oluyor!

İLGİNÇ ŞEYLER OLUYOR!

İslam Memiş, gram altın ile ilgili yatırımcıları şaşkına uğratacak bazı açıklamalrda bulundu. Memiş, gram altında daha önce görülmeyen işçilik maliyeti artışlarını 'çok ilginç şeyler oluyor' diyerek açıkladı.

Kapalıçarşı'da gram altında makas aralığının 10 lira olduğunu söyleyen Memiş, makas aralığı açılıyor dedi. Memiş ''İlginç bir gelişme var diye söyledim. Bir ilginç gelişme daha oldu, işçilikler arttı.'' dedi.

Önceden fiyatlar gerileyince işçiliğin arrtığını söyleyen Memiş, şimdi fiyatların zirve, makasın açıldığını ve işçiliğin arttığını söyledi.  Çeyrek altında ise 20 lira gibi bir işçilik farkının doğduğunu söyledi. 

GRAM ALTINDA KÖPÜK OLUŞTU!

İslam Memiş, gram altın fiyatındaki makas aralığınına değindi. Gram altın ekranlarda 1245 TL, bankalarda 1368 TL, Kapalıçarşı'da 1363 TL olduğunu söyleyen Memiş şu ifadeleri kullandı: ''1353-1363 TL, Kapalıçarşı'da bile makas aralığı açıldı. Gram altın almak için doğru zaman değil. 1350 TL üzerinde gram altın alınmaz, manipülasyonu fazla, balon ve köpük oluştu. Ons tarafında düşüşler gerçekleşti. Dolar TL'de köpük oluştuğu için gram altın TL'de de köpük oluştu.'' dedi.

SON DAKİKA ALTIN FİYATLARI!

Son dakika altın fiyatları milyonlarca yatırımcı tarafından yakından takip ediliyor. Altın fiyatları güne yükselişle başlarken gün içinde değer kaybetti. Ons altın an itibariyle 1982 dolardan işlem görüyor. Gram altın fiyatı ise 1362 TL, çeyrek altın fiyatı ise 2254 TL, yarım altın fiyatı 4480 TL, tam altın fiyatı ise 8920 TL, Ata altın fiyatı 9158 TL, atabeşli 45,541 TL, gremse altın 22,243 TL'den işlem görüyor.

Elinde 1 gram bile altını olan acil baksın! Altın fiyatları bugün ne kadar oldu? 25 Nisan 2023 altın fiyatları

Dolar 7 gün sonra bu kadar olacak! Doları olanlar kırmızı kodla uyarıldı! Bu haberi okumadan dövizciden içeri girmeyin