Kent Haberleri

Gram altında yeni rakam belli oldu! İslam Memiş son noktayı koydu! Artık bu rakamı konuşacağız!

Altını bilen adam İslam Memiş gram altında dün görülen 1.300 TL seviyesinden sonra 'artık bu rakamı konuşacağız'' diyerek yeni rakamı açıkladı. ABD enflasyon rakamlarının beklentilerin altında gelmesi altın fiyatlarını yükseltti

Gram altın son günlerde rekordan rekora koşuyor. ABD enflasyon rakamlarının beklentilerin altında gelmesi altın fiyatlarını yükseltti. Gram altında 1.300 TL seviyesi görülmesi ile Altın yorumları ile bilinen ve her tamini çıkan uzman İslam Memiş ''artık bu rakamları konuşacağız'' diyerek gram altında görülecek yeni rakamı açıkladı. 

GRAM ALTINDA YENİ RAKAM BELLİ OLDU!

İslam Memiş, altın fiyatlarındaki yükselişe dikkat çekerek yatırımcılara yeni rakamı açıkladı. Merkez Bankalaırnın faiz artırımı politikalarının durdurulması, bankacılık krizleri ve siyasi belirsizlikerin altın fiyatlarını desteklediğini söyledi.

Bu durumdan sonra altın fiyatlarında 1,300 TL seviyelerinden sonra 1.400 TL seviyesinin görüleceğini açıkladı. Özellikle Haziran ayını işaret eden Memiş, altın yatırımcılarına ellerindeki altınlara sahip çıkmalarını söyledi.

Memiş yatırımcılara özelliklere altındaki yükselişler karşısında heyecanlanıp aceleci davranmayarak ellerindeki altınlarını bozdurmamalarını söyleyerek 2023 yılının altın yılı olacağının vurgusunu yaptı.

ALTIN FİYATLARINDA SON DAKİKA!

Son dakika altın fiyatları küçük ve büyük ölçekli yatırımcılar tarafından yakından takip ediliyor. Yatırımcıların son günlerde altın fiyatlarındaki yükselişe birlikte yüzleri gülmeye başladı. Yatırımcılar haftasonunun ilk gününde heyecanla altın fiyatlarını araştırıyor.  Vatandaşlar ''altın fiyatları bugün ne kadar, gram altın kaç lira, çeyrek altın ne kadar oldu?'' sorularının yanıtlarını arama motorlarında aratıyor.

Altının ons fiyatı bugün 2005 dolar. Gram altın fiyatı 1329 TL, Çeyrek altın fiyatı 2173 TL, yarım altın fiyatı 4346 TL, tam altın fiyatı 8659 TL, Ata altın fiyatı 8881 TL, atabeşli altın fiyatı 44,270 TL, gremse altın ise 21,597 TL'den işlem görüyor.

Elimizdeki altınları bozduralım mı? sorusuna net yanıt şimdi geldi! Bakmayan bin pişman olacak

Altın fiyatları tozu dumana kattı! Elinde avucunda 1 gramı bile olan çabuk bakın! 15 Nisan 2023 altın fiyatları

Seçim sonrası dolar 25 TL olacak! Dev Banka bir bir açıkladı! Yastık altında doları olanlar şimdiden hazırlansın!