Altın & Dolar

Gram altında yeni rekor gün yüzüne çıktı! Altını bilen adam İslam Memiş net tarihi açıkladı! 

Altın fiyatları geçtiğimiz hafta yeni rekorlara imza attı. Gram altın rekor üstüne rekor kırarken Altını bilen adam İslam Memiş'ten gram altın için yeni rekor açıklaması geldi. Net tarih belli oldu... Geçtiğimiz hafta doların rekor kırmasıyla yükselişe geçen altın fiyatları yeni rekorlara koşuyor

Altın fiyatları yükselmeye devam ediyor. Geçtiğimiz hafta doların rekor kırmasıyla yükselişe geçen altın fiyatları yeni rekorlara koşuyor. Yatırımcılar ise altın fiyatları yükselmeye devam edecek mi? sorusunun yanıtını merak ediyor. Gram altında yeni rekor gün yüzüne çıktı!Altını bilen adam İslam Memiş net tarihi açıkladı! 

GRAM ALTINDA YENİ REKOR GÜN YÜZÜNE ÇIKTI!

Altın fiyatları yükselecek mi? Gram altın ne kadar olacak? sorusu yatırımcılar ve altın borcu olanlar tarafından araştırılılyor. Altın yorumları ile tanınan ünlü ekonomist İslam Memiş, altın fiyatlarının yükselmeye devam edeceğini söyleyerek rakam ve tarih açıkladı.

 

Altının efendisi İslam Memiş, gram altındaki yükselişlere değinerek, gram altının 1550-1650 TL seviyesine kadar yükseleceğini açıkladı.

Peki altın fiyatları ne zaman zirve yapacak? Altın fiyatları ne zaman rekor kıracak?

NET TARİH AÇIKLANDI!

İslam Memiş gram altının 1650 TL'ye kadar yükseleceğini açıklayarak tarih verdi.

Memiş, gram altının Temmuz ayı ile birlikte yeni rekorlara ulaşacağını açıklayarak yatırımcıları ve altın borcu olan vatandaşları uyardı.

 

ALTIN FİYATLARI SON DAKİKA! 11 HAZİRAN 2023!

11 Haziran Paazar günü altın fiyatları yükselmeye devam ediyor. Yatırımcılar altın fiyatlarındaki son rakamları takip ediyor. Milyonlarca yatırımcı ''altın fiyatları bugün ne kadar oldu? 11 Haziran Pazar altın fiyatları kaç lira? Gram altın, çeyrek altın, yarım altın ne kadar?'' sorularının yanıtlarını arama motolarında aratıyor. 

Altının ons fiyatı bugün 1961 dolara kadar yükseldi Gram altın fiyatı bugün 1500 TL, çeyrek altın 2451 TL, yarım altın 4902 TL, tam altın fiyatı 9760 TL, Ata altın fiyatı ise 10,014 TL'den satılıyor.

Altında fren patladı! Gram altın fırladı! Kuyumcuya gitmeden bu rakamlara hemen bakın! 11 Haziran 2023 altın fiyatları

Ne altın, ne dolar! Bu sene en çok buna yatırım yapan kazanacak! Uzman isim üstüne basa basa uyardı!

Dolar bir yükseldi pir yükseldi! Elinde avucunda bir doları bile olanlar çabuk baksın! Dolar tam bu kadar olacak