Ekonomi

Gram altını en iyi bilen İslam Memiş'ten tarihi uyarı: "Tokatlanırsınız"

Altın ve para politikaları uzmanı İslam Memiş, yatırımcılara gram altın için "son şans" uyarısında bulundu ve "tokatlanma" tehlikesiyle karşı karşıya olduklarını söyledi.Altın alımının yapılmaması gereken seviyeyi de takipçileriyle paylaşan Memiş, YouTube kanalından yaptığı açıklamalarda şöyle konuştu:"Bu hafta Fed öncesi ve Fed sonrası olmak üzere, haftayı ikiye ayırıyoruz

FED'in faiz kararı sonrası piyasaları değerlendiren deneyimli ekonomist İslam Memiş, gram altın konusunda yatırımcılara uyarılarda bulundu.

Altın alımının yapılmaması gereken seviyeyi de takipçileriyle paylaşan Memiş, YouTube kanalından yaptığı açıklamalarda şöyle konuştu:

"Bu hafta Fed öncesi ve Fed sonrası olmak üzere, haftayı ikiye ayırıyoruz. Bir önceki videomuzda Fed öncesi neler yapabilirim başlıklı videomda, Fed öncesi faiz kararı yüzde 100 fiyatlandı, altın, gümüş ve kripto paralarda düşüşler olabilir algısını unutun, yükseliş başlalayabilir uyarılarım vardı.

18 lira üzerinden dolar almak isteyen arkadaşlarımıza bir kez daha düşünün uyarılarımız vardı, bu aynen devam ediyor. Dolar ve euro'mu satarak borsaya geçtim söylemim vardı. Giriş yaptığımda 2407 puan seviyesindeydi. Şu an 2573 puanda. Değer artışları devam ediyor, pozitif görünüm devam ediyor. Kişisel beklentim, ağustos sonuna kadar 2750 puan seviyelerini bekliyor olacağım o yüzden borsada beklemeyi tercih ediyorum ancak altın ve gümüşüme dokunmadım uyarılarım vardı.

"Büyük bomba patlayacak" diyen İslam Memiş eylül ayını işaret etti!

"Bir anda yükselecek" diyen Selçuk Geçer dolar için rakam ve tarih verdi!

Sigaraya zam mı geldi? İşte 29 Temmuz 2022 sigara fiyat listesi