Kent Haberleri

Gram altını olan bozdurmadan önce buraya baksın! Rekorun ayak sesleri çok yakından geldi!

Halkın büyük bir ilgiyle takip ettiği konulardan biri olan altın fiyatları, özellikle çeyrek altın gibi popüler altın türleri için yoğun bir merak uyandırıyor. Son zamanlarda bir kişinin çeyrek altın hakkında yaptığı açıklamalar ise büyük yankı uyandırdı. Ayrıntılar haberimizde yer alıyor. Altın fiyatlarının gelecekteki seyrini öngörmek için araştırmalarını sürdüren vatandaşlar, son iddiaların yarattığı heyecanı da hissediyorlar

Yaklaşan düğün sezonuyla birlikte, birçok insanın altın fiyatlarına olan ilgisi de artmış durumda. Altın fiyatlarının gelecekteki seyrini öngörmek için araştırmalarını sürdüren vatandaşlar, son iddiaların yarattığı heyecanı da hissediyorlar. Haberimizde detayları bulabilirsiniz.

Amerikan Merkez Bankası'nın faiz artırım kararı, altın gibi güvenli limanlara olan ilgiyi azaltarak altın fiyatlarında değişikliğe neden oldu. Bu durumda, çeyrek ve gram altın fiyatları ile ilgili beklentiler artmıştı.

Ancak, önemli bir açıklama yapıldı. Reşat Yılmaz, yaptığı açıklamada, gram altın fiyatının, ülke piyasamız kapalı olduğu saatlerde 1430 lira seviyelerini gördüğünü ve bu tarihi bir rekor olarak kaydedildiğini vurguladı. Altının ons fiyatı da 2080 seviyelerine ulaştığını ifade etti.

Altın fiyatlarına ilişkin son açıklamalarda, dalgalı bir seyir izlendiği belirtiliyor. Reşat Yılmaz, çeyrek altın ile ilgili şu görüşleri dile getirdi:

“Beklenti, yıl içerisinde çeyrek altının 3 bin lira seviyelerini test edeceği yönündedir. Gerçekten gram altında 150 lira alım satım arasındaki fark da büyük rakamdır. Vatandaşın da şu seviyede altına hücum etmesi bence doğru değil. Alım satım arasındaki makas zaman geçtikçe kapanacaktır”

 

Gram Altın:

Ons Altın / USD:

Ons Altın / TL:

Çeyrek Altın:

Yarım Altın:

Cumhuriyet Altını:

Gremse Altın:

Ata Altın:

Ziynet Altın:

14 Ayar Bilezik Gram:

18 Ayar Bilezik Gram:

22 Ayar Bilezik Gram: