Kent Haberleri

Gram altını olanlar aman dikkat! Altın daha da düşecek mi? İslam Memiş tek tek açıkladı, altını olanın adeta aklı çıktı

Gram altını olanlar aman dikkat... Altın daha da düşecek mi? İslam Memiş tek tek açıkladı, altını olanın adeta aklı çıktı... İslam Memiş, "Altın ve gümüş için alım zamanı geldi mi?" başlıklı videosunda gram altını olanlar için de çok önemli açıklamalar yaptı

Altının Efendisi olarak bilinen Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş'ten ABD'den gelen bazı verilerin ardından düşüşe geçen gram altın için dikkat çeken yeni uyarılar geldi. 

İslam Memiş, "Altın ve gümüş için alım zamanı geldi mi?" başlıklı videosunda gram altını olanlar için de çok önemli açıklamalar yaptı.  İslam Memiş gram altının düşüp düşmeyeceğini de açıkladı.

Gram altını olanlar aman dikkat... Altın daha da düşecek mi? İslam Memiş tek tek açıkladı, altını olanın adeta aklı çıktı...
 

İSLAM MEMİŞ TEK TEK AÇIKLADI, DUYANIN AKLI ÇIKTI

Haber Global'de yer alan habere göre, ekranlarda gram altında yüzde 2 değer kaybı olduğunu söyleyen İslam Memiş, altının rekor kırarak 1198 liraya kadar yükseldiğini söyledi.

Yaptığı açıklamada gram altın tarafında ons altın nedenli düşüş beklediğini ifade ettiğini söyleyen ALtının Efendisi İslam Memiş, "1850-1900 dolar aralığında kaça tekabül ediyorsa ons altın, oralardan almanın mantıklı olduğunu ifade etmiştim." diyerek, gram altının 1 günde tam 30 lira değer kaybettiğini ve beklediği düşüşlerin de bir anlamda gerçek olduğunu söyledi.

Altının efendisi İslam Memiş, gram altın ile ilgili değerlendirmelerine zirve beklentilerini sıralayarak sürdürdü.

Gram altını olanlar aman dikkat... Altın daha da düşecek mi? İslam Memiş tek tek açıkladı, altını olanın adeta aklı çıktı...

Gram altını olanlar aman dikkat... Altın daha da düşecek mi? İslam Memiş tek tek açıkladı, altını olanın adeta aklı çıktı...

GRAM ALTINI OLANLAR AMAN DİKKAT! 

Altının Efendisi İslam Memiş, gram altınla ilgili olarak yaptığı açıklamada, "Biz arkadaşlarımızda 1166 lira seviyesinden bu alım işimizi bitirdik." diyerek, yıllık öngörülerinde bir değişiklik olmadığını söyledi. Gram altında 1200, 1280, 1350, 1450 ve 1550 rakamlarını beklediğini söyleyen İslam Memiş, özellikle agresif yükselişleri hazirandan sonra beklediğini söyledi.

Açıklamasında "Gram altın TL fiyatında, yarın olabilir, pazartesi olabilir, düşüşlerin kalıcı olacağını tahmin etmiyorum." diye konuşan İslam Memiş, kısa vadeli düşüşlerin de kalıcı olmayacağını tahmin ettiğini söyledi.  İslam Memiş ayrıca açıklamasında dikkatli olunması gerektiğini de sözlerine ekledi.

1 dolar 15 gün sonra işte tam da bu kadar olacak! Tek tek açıklanan bu rakamı görenlerin adeta aklı başından gitti!

Altın fiyatlarında büyük deprem! Gram altının 5 bin TL olacağı tarih açıklandı, bu tarihi duyanın resmen nutku tutuldu!

1 gram altını bile olanlar aman dikkat! Az önce tek tek açıklandı, altını olanların adeta dünyası karardı! Hemen bakın