Kent Haberleri

Gram altının 1.200 TL olacağı tarih belli oldu! Altın Kahini İslam Memiş son noktayı koydu! Acil planınızı yapın

Yatırımcılar altın fiyatlarının ne olacağını merak ediyor. Altın fiyatları yükselecek mi sorusunun yanıtını arayanlar için Altın Kahini İslam Memiş  gram altının 1.200 TL olacağı tarihi açıkladı. Acil planınızı yapın! Bugün altın fiyatalrı güne düşüşle başlarken yatırımcılar altın fiyatlarının ne kadar olacağını merak ediyor

Son dakika altın fiyatları küçük ve büyük ölçekli yatırımcılar tarafından araştırılıyor. Bugün altın fiyatalrı güne düşüşle başlarken yatırımcılar altın fiyatlarının ne kadar olacağını merak ediyor. Altına yatırım yapmayı düşünenler için Altın Kahini İslam Memiş uyarılarda bulunarak, gram altının 1.200 TL olacağı tarihi açıkladı.

Gram altının 1.200 TL olacağı tarih belli oldu! Altın Kahini İslam Memiş son noktayı koydu! Acil planınızı yapın

GRAM ALTININ 1.200 TL OLACAĞI TARİH!

İslam Memiş yatırımcıları uyarmaya devam ediyor. Son günlerde dalgalı işlemler gören altın için İslam Memiş yatırımcılara tarih verdi. Gram altının 1.200 TL olacağını söyledi. 

Aylar öncesinden 2023 altın fiyat tahminlerine bulunan İslam Memiş, tahminlerinin hala geçerli olduğunu, altın fiyatlarının önümüzdeki hafta itibariyle 1200 TL ve üzeri rakamlarla işlem göreceğini açıkladı. 

Borsada ise Mart ayından itibaren toparlanmalar olacağını ve bu süreçten sonra da altın fiyatlarının yükseleceğini aktaran İslam Memiş, elinde nakit tutanların altına yatırım yapmalarını söyledi. Piyasanın yükselişi ile beraber altına eşlik edeceğini söylediği gümüşe yatırım yapmanın da iyi bir seçenek olabileceğini aktardı.

Son dakika altın fiyatları ne kadar? Bugün altın fiyatları kaç lira? Gram altın bugün ne kadar oldu? 10 Şubat Cuma altın fiyatları kaç lira oldu? Çeyrek altın, yarım ve tam altın ne kadar? 10 Şubat 2023 altın fiyatları son dakika...

SON DAKİKA ALTIN FİYATLARI 10 ŞUBAT 2023!

Son dakika altın fiyatları haftanın son işlem gününde de yatırımcıların odağında olmaya devam ediyor. Yatırımcılar  ''bugün altın fiyatları ne kadar oldu? Gram altın, çeyrek altın, yarım altın ve diğer altın çeşitleri kaç lira oldu?'' sorularının yanıtlarını arama motorlarında aratıyor.

Ons altının fiyatı bugün 1863 dolar, gram altın 1149 lira, çeyrek altın 1878 lira, yarım altın 3757 lira, tam altın 7485 lira, Ata altın 7677 lira, Atabeşli altın fiyatı 38,259 lira, gremse altın fiyatı ise 18,725 liradan satışa sunuluyor.

Altın fiyatları toz duman oldu! Elinde 1 gram bile altını olan koşun hemen bakın! 10 Şubat 2023 altın fiyatları

Dolar 18 gün sonra bu kadar olacak! 1 dolarınız bile varsa sakın bakmadan geçmeyin! Son dakika dolar gelişmesi 

Gümüş rekora doymayacak! Taş üstünde taş kalmayacak! İslam Memiş peş peşe açıkladı! Elinde gümüş olanlar hemen baksın!