Kent Haberleri

Gram altının 1,350 TL olacağı net tarih resmen belli oldu! Elinde altını olan havalara uçtu! Görmeyen duymayan kalmasın!

Gram altın yeni haftaya rekor yükselişle başladı ve 1130 TL seviyesine kadar gelirken, gram altının 1.350 TL olacağı net tarih resmen belli oldu. Elinde altını olan havalara uçtu! Görmeyen duymayan kalmasın!  Yatırımcılar altın fiyatlarını yakından takip ediyor

2023 yılının altın yılı olacağı konuşulurken, gram altın son günlerde rekor denemeleri yapıyor. Yatırımcılar altın fiyatlarını yakından takip ediyor. Gram altının ne kadar olacağını merak edenler uzmanların altın tahmin ve altın yorumlarını  merak ediyor. İşte gram altının 1,350 TL olacağı net tarih resmen belli oldu. Elinde altını olan havalara uçtu! Görmeyen duymayan kalmasın!

GRAM ALTININ 1,350 TL OLACAĞI NET TARİH!

Yeni yıla hareketli bir şekilde giriş yapan gram altın için Altın ve piyasa uzmanı Rıza Gökay Tuğsavrol  gram altının 1,350 TL olacağı tarihi resmen açıkladı. 

Yeni yıla hareketli bir şekilde giriş yaptık diyebiliriz diyen Rıza Gökay Tuğsavrol  ''Dolar/TL kuruna baktığımız zaman aslında 2022 yılının sonlarına doğru bize ufak olsa da atağını gösterdi. 18.90 seviyelerine gelmişti fiyat. Şu anda da 18.90-20'den devam ediyor. Gram altın-TL'de aslında beklediğimiz atak geldi. Ons fiyatı 1845'e dayanmasıyla beraber gram altın TL şu an itibariyle 1130 TL fiyatından işlem görmekte.'' dedi ve grama altındaki yükselişe değinerek altın fiyatlarının yükselmeye devam  edeceğini vurguladı ve gram altının 1,350 TL olacağı tarihi açıkladı. 

 

Rıza Gökay Tuğsavrol: ''1845 direnç seviyesi ons altının. 1845 doları geçmesiyle beraber ikinci direnç seviyesi önümüze çıkacak. 

1870, 1870 doları kırmakla beraber gram altın-TL'de öncelikle 1170 TL ve daha sonrasında 1300-1350 TL'ye kadar şubatın ortası, mart başlarına kadar gelebileceğini düşünmekteyiz. Yani değerli madenlerde gerçek baharın mart aylarında gelebileceğini söyleyebiliriz.'' diyerek gram altının 1,350 TL olacağı tarihi resmen açıklamış oldu.

 

GRAM VE ONS ALTIN FİYATI!

Son dakika altın fiyatları yatırımcılar ve altın almak isteyenler tarafından yakından takip edilior. Bugün altın fiyatları güne yukarı yönlü başladı. Gram altın rekor denemelerine devam ediyor. Ons altın bugün 1835 dolardan işlem görüyor. Gram altın ise 1,129 lira, seviyesinden işlem görüyor. 

Altın fiyatlarında yeni rekor! Bu rakamları görenlerin eli ayağına dolaşacak! 3 Ocak 2023 canlı altın fiyatları

Dolar için yeni rota oluşturuldu! Ekonomist Selçuk Geçer üstüne basa basa rakam verdi! Herkes bu tarihi beklesin!