Kent Haberleri

Gram altının 1.450 TL olacağı tarihi altının efendisi İslam Memiş açıkladı! Altını olanın resmen ağzı kulaklarına vardı!

Yatırımcıların son durumu merak ettiği ve araştırdığı gram altının 1.450 TL olacağı tarihi altının efendisi İslam Memiş açıkladı! Altını olanın resmen ağzı kulaklarına vardı... Hemen bakın...450 TL olacağını açıkladığı

Yaptığı tahminlerle dikkat çeken altın ve para piyasalarının uzman ismi İslam Memiş, gram altının ne zaman 1.450 TL olacağını açıkladığı. Yatırımcıların radarına giren isimler arasında yer alan ve Altının Efendisi olarak bilinen İslam Memiş, dünya çapındaki enflasyon ve resesyonun altını besleyeceğini belirtti. Altının Efendisi İslam Memiş, gram altının yakın bir tarihte 1450 lira seviyelerine çıkacağını söyledi.

Yatırımcıların son durumnu merak ettiği ve araştırdığı gram altının 1.450 TL olacağı tarihi altının efendisi İslam Memiş açıkladı! Altını olanın resmen ağzı kulaklarına vardı... Hemen bakın...

Karar'ın aktardığı detaylara göre, son zamanlarda sık sık gündeme gelen altın fiyatlarında yaşanan yükselişten sonra bir süredir devam eden yatay hareketlilik sakinliğini koruyor. 

Yaptığı açıklamada altın piyasaları üzerine yaptığı yorumlarla tanınan İslam Memiş, 2023 yılının altının yılı olacağını dile getirdi.

Verilen detaylara göre, dünya genelinde yaşanan enflasyon, sıkı para politikaları ve resesyonun kaçınılmaz olarak altını besleyeceğini dile getiren İslam Memiş, gram altının 1400-1450 liraları bulacağı tarihi de açıkladı.

Yatırımcıların son durumnu merak ettiği ve araştırdığı gram altının 1.450 TL olacağı tarihi altının efendisi İslam Memiş açıkladı! Altını olanın resmen ağzı kulaklarına vardı... Hemen bakın...

SADECE DOLAR KURU DESTEK OLDU

Yaptığı açıklamada 2022 yılında Altında yaşanan artışın suni olduğunu dile getiren İslam Memiş, aslında bu artışın gerçek bir artış olmadığına değinerek, sadece dolar kurundaki değişimin altını buralara getirdiğini söyleyerek, "Çünkü dünya genelinde ons altını baskılamayı başardıklar." dedi.

Altının Efendisi İslam Memiş açıklamasında altının son birkaç ayda 1800 seviyelerini test etse de normal şartlarda altının buralara çok daha erken gelmesi gerektiğini kaydetti. İslam Memiş açıklamasında şu an yapılan faiz artırımları ve sıkı para politikalarının kaçınılmaz olarak 2023 yılında altını yukarı çıkaracağını söyledi. İslam Memiş ayrıca 2023 yılının ilk 5 ayında gram altını 1450 lira seviyelerinde görmenin mümkün olacağını da kaydetti.

Gram altının 12 gün sonra ne kadar olacağını İslam Memiş açıkladı! Altını olanların dünyası başına yıkıldı! Hemen bakın!

Altının efendisi İslam Memiş yıl sonu tahminini değiştirdi! Altını olanların resmen içi yandı! Hemen bakın!

Altını olanlara resmen soğuk duş etkisi! Tepetaklak olan altın fiyatlarını görenin dünyası başına yıkıldı! Hemen bakın!