Kent Haberleri

Gram altının 15 gün sonra ne kadar olacağı resmen açıklandı! Bu rakamı görenin ağzı tam 1 karış açık kaldı! Hemen bakın

Gram altının 15 gün sonra ne kadar olacağı resmen açıklandı! Bu rakamı görenin ağzı tam 1 karış açık kaldı! Hemen bakınBu rakamı görenin ağzı tam 1 karış açık kaldı

Yaptığı tahminlerle yatırımcıların radarına giren Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş, gram altının 15 gün sonra ne kadar olacağını resmen açıkladı. Bu rakamı görenin ağzı tam 1 karış açık kaldı... Hemen bakın...

Peş peşe yaptığı tahminlerle dikkat çeken Ünlü Ekonomist İslam Memiş yine bir son dakika açıklaması yaptı. İslam Memiş açıklamasında gram altın fiyatının artacağına değinerek, güvenli yatırım adı altında güvensiz yükseliş yaşanacağını dile getirdi. 

Altının Efendisi olarak bilinen Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş, gram altının 15 gün sonra ne kadar olacağını resmen açıkladı. Bu rakamı görenin ağzı tam 1 karış açık kaldı... Hemen bakın...

Karar'da yer alan habere göre, piyasalardaki hareketlilik sürerken, altın fiyatları da oldukça yakından takip ediliyor. Konu ile ilgili olarak verilen detaylara göre, tavsiye niteliğinde açıklamalar yapan ve Altının Efendisi olarak bilinen İslam Memiş, Ocak ayında altın fiyatının yüzde 50 artış göstereceğini söyledi. Konu ile ilgili olarak verilen detaylara göre, hizmet sahasını inceleme kararı alan İslam Memiş, altının rekor seviyeye ulaşacağını dile getirdi.

FİYATLAR DA KRİZDEN ETKİLENİYOR

Konu ile ilgili olarak aktarılan detaylara göre, altın fiyatının yükselmesinde Rusya-Ukrayna gerilimi karşımıza çıkarken rezervlerin yükselmesinin de etkili olduğuna değiniliyor. Son dönemlerde fiyatlarda yaşanan yükselir piyasaları da oldukça derinden sarsıyor. Açıklamasında piyasada hareketlilik sürecinin devam edeceğini dile getiren İslam Memiş, fiyatların 2024 yılına kadar 5000 TL'ye kadar yükseleceğine değindi.

Yine verilen bilgilere göre, yapılan açıklama doğrultusunda yatırımcılar da altın fiyatları konusunda oldukça heyecanlandı. Ünlü ekonomist ve yorumcular altın fiyatları hakkında değerlendirmeler yaparken, yatırımcılar da bu durumu oldukça yakından takip ediyor. Yeni yatırımlarda bulunacak olan vatandaşlar ise ekonomistlerin yapmış olduğu değerlendirmeleri merakla takip ediyor.

Altının Efendisi olarak bilinen Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş, gram altının 15 gün sonra ne kadar olacağını resmen açıkladı. Bu rakamı görenin ağzı tam 1 karış açık kaldı... Hemen bakın...

Aktarılan detaylara göre, altın fiyatlarında görülen düşüş ile beraber analistler de peş peşe yorum yaptı. Altın fiyatlarının artacağını söylenirken yatırımcılar ise söz konusu bu durum karşısında kararsız kaldı.

Açıklamasında altın fiyatlarında şimdilik bir yükseliş olmayacağına değinen İslam Memiş, "Altın piyasasında fazlası verinin şimdilik fiyatlanmadığını biliyoruz." dedi. Örneğin merkez bankalarının altına yönelmelerinin fiyatlanmadığını kaydeden İslam Memiş, bütün gelişmelerin altın pazarını desteklese de 2022 senesinde beklenilen yükselişlerin gerçekleşmediğini gördüğümüzü kaydederek, Ons altın şimdilik olması gereken yerde değil.” dedi.

Altının efendisi İslam Memiş son tahminini açıkladı! Altını olanların resmen dünyası başına yıkıldı! Hemen bakın!

Altın resmen uçtu! Son dakika altın fiyatlarını duyanlar zil takıp oynadı! İşte 11 Aralık altın fiyatları! Hemen bakın!

Gram altını olanlar hemen bakın! Altında peş peşe hem tarih hem de rakam verildi! Duyanın ağzı tam bir karış açık kaldı!