Kent Haberleri

Gram altının 1.775 TL olacağı tarihi Altının Efendisi İslam Memiş açıkladı! Bu tarihi duyanlar resmen düğün bayram etti!

Gram altının 1.775 TL olacağı tarihi Altının Efendisi İslam Memiş açıkladı... Bu tarihi duyanlar resmen düğün bayram etti... Hemen bakın... Yatırımcılar tarafından en çok tercih edilen yatırım araçları arasında yer alan gram altın ile ilgili olarak ekonomistler de çok önemli açıklamalar yapıyor

Rekor üstüne rekor kırarak gündemden düşmeyen altın fiyatları ile ilgili her an yeni bir gelişme yaşanıyor. 

Yatırımcılar tarafından en çok tercih edilen yatırım araçları arasında yer alan gram altın ile ilgili olarak ekonomistler de çok önemli açıklamalar yapıyor. Altını olanların ya da altına yatırım yapmak isteyenlerin radarına giren isimler arasında yer alan Altının Efendisi İslam Memiş de altın fiyatları ile ilgili çok önemli açıklamalar yaptı.

Gram altının 1.775 TL olacağı tarihi Altının Efendisi İslam Memiş açıkladı... Bu tarihi duyanlar resmen düğün bayram etti... Hemen bakın...

Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş, piyasalarda yaşanan hareketliliğe değinirken, altın fiyatlarının nereye gideceği ile ilgili bazı açıklamalar da yaptı.

Karar gazetesindeki habere göre, yatırımcıların en çok merak ettiği yatırım araçları arasında yer alan gram altın fiyatları ile ilgili olarak çok önemli açıklamalar yapan ve Altının Efendisi olarak bilinen İslam Memiş altın fiyatlarının ne olacağını da duyurdu.

Gram altının 1.775 TL olacağı tarihi Altının Efendisi İslam Memiş açıkladı... Bu tarihi duyanlar resmen düğün bayram etti... Hemen bakın...

Yaptığı açıklamalarla yatırımcıların en çok takip ettiği isimler arasında yer alan İslam Memiş, altın fiyatları ile ilgili olarak yaptığı son dakika açıklamalarında önümüzdeki aylarda altın fiyatlarının yüzde 50 artacağını söyledi.

GRAM ALTININ 1.775 TL OLACAĞI TARİHİ ALTININ EFENDİSİ İSLAM MEMİŞ AÇIKLADI

Aktarılan detaylara göre, altın fiyatlarının artmasında Rusya-Ukrayna gerilimi ön plana çıkarken rezervlerin yükselmesinin de etkili olduğu da bildirildi.

Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş yaptığı son dakika açıklamasında altın fiyatlarında hareketliliğin süreceğine değinerek, altın fiyatlarının 2024 yılına kadar 5 bin liraya kadar yükseleceğini kaydetti. İslam Memiş ayrıca açıklamasında ayrıca altın fiyatlarının önümüzdeki aylarda yüzde 50 artacağını da söyledi.

Gram altın şu an 1.183 liradan satılıyor, söz konusu fiyatın yüzde 50 artması durumunda gram altının önümüzdeki aylarda 1.774,5 TL olması bekleniyor. 

Gram altını olanlar doları bırakın buna bakın! İslam Memiş açıkladı, duyanlar adeta bir yaşına daha girdi! Hemen bakın!

Gram altının 5 bin TL olacağı tarih açıklandı! İslam Memiş'in açıkladığı bu tarihi duyanın resmen ağzı kulaklarına vardı

Gram altın işte bu tarihte düşecek! İslam Memiş açıkladı, altını olanın adeta aklı başından gitti! Aman dikkat!