Kent Haberleri

Gram altının 2 gün sonra ne kadar olacağı resmen belli oldu! Altın Kahini İslam Memiş rakam verdi! Dikkat edelim!

Altın Kahini İslam Memiş, gram altının  2 gün sonra ne kadar olacağını açıklayarak rakam verdi ve ''dikkat edelim'' diyerek uyardı. Altın fiyatları ne olacak; yükselecek mi düşecek mi? Gram altının 2 gün sonra ne kadar olacağını açıklayan İslam Memiş yatırımcılara ''dikkat edelim'' diyerek uyarılarda bulundu

Altın Kahini İslam Memiş, altın fiyatları için 15 Şubat tarihine dikkat çekerek kritik değerlendirmelerde bulundu. Gram altının 2 gün sonra ne kadar olacağını açıklayan İslam Memiş yatırımcılara ''dikkat edelim'' diyerek uyarılarda bulundu. Peki altın fiyatları ne olacak? Altın fiyatları yükselecek mi, düşecek mi? İşte İslam Memiş altın yorumu...

GRAM ALTIN 2 GÜN SONRA BU KADAR OLACAK!

Altın fiyatları son günlerde sert düşüşlere imza atıyor. Rekor üstüne rekor kıran altın fiyatları gerilerken İslam Memiş'ten kritik altın yorumu geldi. Memiş 15 Şubat'ı işaret ederek gram altının ne kadar olacağını açıkladı.

Memiş altın için bekletisini şöyle açıkladı: '' Son iki haftadır uyarılarımız var. Ons altında 1940 dolar seviyesi görüldü ama 1850 dolar 1950 dolar bant aralıklarını takip ediyoruz.

 

Şubat 15'ine kadar satışlar olabilir, dikkat edelim. Düzeltmeye teknik olarak ihtiyaç var. 1907 dolar var, 1880 dolar var, 1860 dolar seviyesi var. Ben buraları beklemeyi devam ediyorum. Gram altını takip etmek için altın ons fiyatını takip etmeliyiz uyarılarım vardı, doları değil.

 

Gram altın fiyatında aşağı yönlü bir trend bekliyorum. Gram altında geri çekilme ons altın nedenli. Bant aralığı gram altın kaç liraya tekabül ediyorsa, oralardan alıp uzun vadeli yatırımcı olup alıp unutan yatırımcısının mahçup olmayacağını düşünüyorum.

Yıl içinde 1350 lira, 1450 lira ve üzerindeki rakamların bekliyorum. Pozitif beklentimiz devam ediyor.'' ifadelerine yer verdi.

Altın fiyatları bugün ne kadar oldu? Gram altın kaç lira? Çeyrek altın yarım ve tam altın kaç TL? 13 Şubat 2023 son dakika altın fiyatları.

SON DAKİKA ALTIN FİYATLARI!

13 Şubat Pazartesi altın fiyatları yatırımcılar ve altın alıp satacaklar tarafından yakından takip ediliyor. Bugün altın fiyatları haftanın ilk işlem gününe düşüşle başladı. Altının ons fiyatı an itibariyle 1856 dolardan işlem görüyor. Gram altın fiyatı 1149 lira, çeyrek altın fiyatı 1879 lira, yarım altın fiyatı 3758 lira, tam altın fiyatı 7486 lira seviyesinden işlem görüyor.

Dolar alıp satmak isteyenler hemen baksın! Dolar 15 gün içinde böyle olacak! Bu rakamı görenler küçük dilini yutacak

Altın fiyatları yerle bir oldu! Elinde 1 gram bile altını olanlar acil bakın! 13 Şubat 2023 canlı altın fiyatları