Altın & Dolar

Gram altının 2.000 TL olacağı tarih açıklandı! Yatırımcılar kemerlerinizi bağlayın! O gün yer yerinden oynayacak

Dolar kurundaki rekor yükseliş ve ons altındaki ters dalga sonrası altın fiyatlarının ne olacağı merak konusu olurken son dakika açıklaması geldi. Gram altının 2.000 TL olacağı tarih açıklandı! Yatırımcılar kemerlerinizi bağlayın! O gün yer yerinden oynayacak. 000 TL seviyesine kadar yükselmesi bekleniyor

Dolar kurundaki yükselişin devam etmesi durumunda gram altının 2.000 TL seviyesine kadar yükselmesi bekleniyor. Gram altının 2.000 TL olacağı tarih açıklandı! Yatırımcılar kemerlerinizi bağlayın, o gün yer yerinden oynayacak...

GRAM ALTIN 2.000 TL OLACAK!

Demokrat Kocaeli Muhaberi Aygün Baş'ın haberine göre Kocaeli Kuyumcular Odası Başkanı Nuri Koç'un gram altın ile ilgili yatırmıcıları uyararak önemli değerlendirmelerde bulundu.

Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası'nın  27 ay sonra politika faizini yükseltmesinin ardından gram altında tarihi rekor görüldü. Yurt içinde dolardan destek alan altın fiyatları yükselişe geçerken uluslararası piyasalarda düşüşe geçti. 

 

Ons altın dün akşam faiz artışı sinyali veren ABD Merkez Bankası (Fed) Başkanı Powell'ın açıklamalarından sonra düşüşe geçti.

Fed, 15 ay süren parasal sıkılaşmanın ardından 14 Haziran’da yaptığı son toplantısında politika faizini yüzde 5,00-5,25 bandında sabit tutma kararı almıştı. Fed'in bir sonraki toplantısı 25-26 Temmuz tarihlerinde olacak. Ekonomistler bu kapsamda Temmuz toplantısının piyasalar için daha da önemli olduğunu belirtti.

 

Merkez Bankası'nın faiz kararından sonra 1600 TL'yi aşarak 1621 TL'ye ulaşan gram altın Powell'ın açıklamalarından sonra Ons altına paralel olarak düştü.

Kocaeli Kuyumcular Odası Başkanı Nuri Koç altın ile ilgili rakam vererek şu iafeleri kullandı: “Doların artışı devam ederse yıl sonunda doğru altında 2 binli seviyeleri konuşabiliriz” dedi.

TARİH BELLİ OLDU!

Nuri Koç ons altın pandemi döneminde 1200 - 1400 dolar seviyelerinde olduğuna dikkat çekerek  3- 5 yıllık süreçte bin 900 dolar seviyelerine geldiğini belirtti. Ons altının 2000 dolar üstünde tutulmak için çabaladığını belirten Koç sene sonuna kadar en fazla 2 bin 200, 2 bin 300 doları bulacağını söyledi. 

Altın fiyatları 26 gün sonra böyle olacak: Durum oldukça kötü! Yeni tahmin yatırımcıları korkuttu! Şimdiden hazır olun

Altın yatay seyrediyor! Gram altın, çeyrek altın, yarım altın ne kadar? 29 Haziran 2023 canlı altın fiyatları

Dolar yeni rekorunu kırdı! Elinde doları olanlara kırmızı kodla uyarı geldi! Bakmadan dövizciye gitmeyin!