Kent Haberleri

Gram altının 41 lira birden yükseleceği net tarih belli oldu! Elinde altını olanlar hemen bakan kazanacak

Altın fiyatları, Fed'in faiz kararı ile ilgili yaptığı açıklamalardan sonra dalgalanmaya başladı. Yükseliş için hazırlık yapan gram altının 41 lira birden yükseleceği tarih belli oldu. Elinde altını olanlar hemen bakan kazanacak. Altın yatırımcılar altın fiyatlarının ne zaman yükselişe geçeceğini araştırıyor

Son dakika altın fiyatları akından takip edilmeye devam ediyor. Altın yatırımcılar altın fiyatlarının ne zaman yükselişe geçeceğini araştırıyor. Konu ile ilgili açıklama ise Altın ve Piyasa Uzmanı İslam Memiş'ten geldi. Memiş, gram altının 41 lira birden yükseleceği tarihi açıkladı.

ALTIN FİYATLARINDA FED RÜZGARI

ABD enflasyon verilerinin beklentilerin altında gelmesi ile FED'in faiz kararında beklenen ılımlı para politikası altın ile kıymetli metallerin fiyatlarının yükselmesini sağladı.

 

İlerleyen süreçte FED Başkanı Jerome Powell "Faizleri indirmeden evvel enflasyonun yüzde 2'ye gerilediğinden emin olmamız gerekir.''dedi.  Altın fiyatları iç ve dış pazarlarda yaşanan ekonomik ve siyasi gelişmelerin de etkisiyle dalgalanıyor.

 

Son günlerde altın fiyatlarında yükseliş yatırımcıyı kazandırmaya devam ederken bu yükselişin hala devam edip etmeyeceğiise büyük bir merak konusu oldu.

Altın ve piyasa uzmanı İslam Memiş, gram altının 41 lira birden yükseleceği tarihi açıkladı. İşte o tarih...
 

GRAM ALTIN 41 LİRA BİRDEN YÜKSELECEK

İslam Memiş, altın fiyatlarının yükselmeye devam edeceğini söyledi. Hatta gram altının 41 lira birden atacağı tarihi açıkladı.

Gram altın şuanda 1059 Lira seviyesinden işlem görüyor. Gram altının 1100 lira yani 41 lira birden yükseleceği tarihi islam Memiş açıkladı. Gram altın için önümüzdeki günlerde ilk aşamada 1090 ardından 1100 lira seviyeleri konuşacağını belirten Memiş yatırımcıları yükselişler konusunda uyardı.

 

ONS VE GRAM ALTIN

Son dakika altın fiyatları milyonlarca yatırımcı tarafıdnan yakındant akip ediliyor. Güncel altın fiyatlarını merak eden yatırımcılar, gram altın, çeyrek ve cumhuriyet altın fiyatlarını aratıyor. Bugün ons altın 1746 dolar ile yükselişe geçerken gram altın 1058 lira oldu. Çeyrek altın 1729 lira, cumhuriyet altını ise 6895 liradan satışa sunuluyor. 

Gram altının geleceği rakamlar peş peşe açıklandı! 1 gram bile altını olanların resmen nutku tutuldu! Hemen bir göz atın

Altın kan kaybetmeye devam ediyor! Yatırımcılar şaşkın! Elinde 1 gramı bile olan acil baksın! Güncel altın fiyatları