Altın & Gümüş

Gram altının 8 bin TL olacağını duyan kuyumculara akın etti! Bomba tahmin hakkında detaylar!

Gram altın fiyatlarının 8000 TL'ye yükseleceği haberleri kısa sürede yayıldı ve birçok kişi kuyumcu önünde uzun kuyruklar oluşturdu. Altına yatırım yapmak isteyenlerin acele etmeleri gerektiği uyarısı yapılarak uzmanlar tarafından gram altın fiyatlarının sıçrama yapacağı tarih belirtildi. İşte detayDolar kurundaki artış ve ons altın fiyatlarının yükselmesi, gram altın fiyatlarını da etkileyerek yeni bir rekor kırarak 1260 TL'yi aşmıştı

Altın fiyatları son günlerde dünya genelindeki gelişmelerin etkisiyle gündemde kalmaya devam ediyor. Dolar kurundaki artış ve ons altın fiyatlarının yükselmesi, gram altın fiyatlarını da etkileyerek yeni bir rekor kırarak 1260 TL'yi aşmıştı.

Altın ve para piyasası uzmanı Artuğ Çetin ise yaptığı açıklamada gram altın fiyatlarının 8.000 TL'ye kadar yükselebileceğini tahmin etti. Çetin, küresel ekonomik krizlerin ve Türkiye'nin içinde bulunduğu durumun altın fiyatlarındaki hareketliliği artırdığını belirtti.

Bu gelişmelerin yanı sıra altın ve para piyasalarındaki hareketliliğin devam etmesi bekleniyor. Dolar kurundaki artış ve ons altın fiyatlarının yükselmesi, gram altın fiyatlarına da etki ederek yüksek seviyelerde seyrini sürdürebilir.

ONS altın fiyatları için yapılan tahminler bomba etkisi yarattı

Altın ve para piyasaları uzmanı Artuğ Çetin, ONS Altın fiyatlarının neredeyse 2000 dolara kadar yükseldiğini belirterek piyasalarda herkesi şaşırtan bir tahminde bulundu. Çetin, altın fiyatlarının bu şekilde devam etmesi halinde gram altının yeni fiyatlamasının 6000 - 8000 dolar aralığında olacağını söyledi.

Ekonomistler arasında en yüksek tahminde bulunan Çetin, aynı zamanda Türkiye'de dolar kurunun yükselmesiyle birlikte gram altın fiyatlarının da yükseleceğini öngörüyor. Bu nedenle, yatırımcılar ve altın sahipleri için bu dönemde altın fiyatlarındaki değişimleri yakından takip etmek altından kazanç elde etmek için oldukça önemli.

Kura bağlı olarak gram altın hiç umulmayan rakamlara yükselebilir

Son zamanlarda piyasalardaki kötü durum ve dolar kuru yükselişi, gram altın fiyatlarını da etkilemeye devam ediyor. Altın piyasalarıyla ilgili tahminleriyle tanınan Artuğ Çetin, şimdiye kadar yapılmış en yüksek altın tahminini yaparak yatırımcıları da uyardı. Altın yatırımı yapmak isteyenlerin acele etmeleri gerektiğine dikkat çeken Çetin, ons altın fiyatlarındaki yükselişin gram altın fiyatlarında da patlamaya neden olacağını söyledi.

Çetin, gram altın fiyatlarının şu anda 1260 TL seviyesini aştığını, ancak serbest piyasada daha yüksek olduğunu belirtti. Ons altın fiyatındaki yükselişle birlikte gram altının da 8.000 TL seviyelerine kadar çıkabileceği öngörüsünde bulundu.

Gümüşün 20 TL olacağı tarihi Piyasa Kahini İslam Memiş açıkladı!

Altın fiyatlarında sürpriz düşüş! Son dakika altın fiyatlarını gören inanamadı! İşte 24 Nisan 2023 altın fiyatları!

Altını olan yaşadı!  Tarih verildi… 1.450 lirayı bulacak!