Kent Haberleri

Gram altının geleceği en yüksek rakam az önce resmen belli oldu! İslam Memiş peş peşe açıkladı! Kemerlerinizi bağlayın! 

Son dakika altın fiyatları vatandaşlarca takip edilirken, Altın ve piyasa uzmanı İslam Memiş Gram altının geleceği en yüksek rakam az önce peş peşe açıkladı. Kemerlerinizi bağlayın!  Gram altın dün 1140 TL seviyesi ile rekora imza atarken Altın ve piyasa uzmanı İslam Memiş, gram altının geleceği en yüksek rakamı resmen  az önce açıkladı

Yatırımcılar tarafından güvenli liman olarak görülen altın fiyatları yükselişe geçti. Gram altın dün 1140 TL seviyesi ile rekora imza atarken Altın ve piyasa uzmanı İslam Memiş, gram altının geleceği en yüksek rakamı resmen  az önce açıkladı. Kemerlerinizi bağlayın! 

GRAM ALTIN REKORA İMZA ATTI!

Gram altın dün yeni rekora imza attı. 1140 lira seviyesinin görülmesi ile analistler, gram altıın artık bu seviyelerin altına gerilemeyeceğini söyleyerek 2023 yılı altın tahmimlerinde bulundular. 

Altın yatırımcıları yeni yılla birlikte altın fiyatları yükselecek mi, düşecek mi, bu fiyatlardan altın alınır mı? sorularının yanıtlarını merak ediyor. Özellikle şu günlerde rekor seviyelere gelen altın fiyatlarının yükselmeye devam etmesi bekleniyor. 


Ons altın fiyatı, ABD Merkez Bankası Fed’in faiz artışlarını yavaşlatma sinyali ve Uluslararası Para Fonu’nun küresel resesyon beklentisi ile birlikte 1.880 dolara kadar yükseldi. Ons altından aldığı destek ile gram altın 1,140 liraya kadar yükseldi ve fün 1153 lira ile rekora imza attı.

Gram altının geleceği en yüksek rakam az önce resmen belli oldu! İslam Memiş peş peşe açıkladı! Kemerlerinizi bağlayın!

GRAM ALTININ GELECEĞİ EN YÜKSEK RAKAM!
 

İslam Memiş, altının 2022'de beklentileri karşılamadığını belirterek 2023 yılında altının rekor kıracağını belirterek şu aralar sürekli ''rekor'' kelimesinin duyulacağını belirtti. İslam Memiş ons altın için 1.815-1.915 dolar seviyelerini takip edeceğini belirterek gram altının geleceği en yüksek rakamı açıkladı.

Gram altının yukarı yönlü hamlelerinde devam edeceğini belirten İslam Memiş, gram altın için ilk olara 1,250 sonra 1,280 ve en son da 1,450 lira tahmninlerini vererek peş peşe açıkladı. 

ONS VE GRAM ALTIN SON DAKİKA!

10 Ocak Salı günü altın fiyatları güne yükselişle başladı. Ons altın an itibariyle 1873 dolardan işlem görüyor. Gram altın ise 1154 liradan satışa sunulurken çeyrek altın 1887 liradan işlem görüyor. 

Altın fiyatları alev aldı! 1 gram bile altını olanların aklı çıktı! Hemen bakın! 10 Ocak 2023 canlı altın fiyatları

1 dolar 20 gün içinde tam tamına bu kadar olacak! Gözleriniz yerinden fırlayacak! Elinde dolar olanlar hemen baksın!