Kent Haberleri

Gram altının geleceği rakamlar tek tek açıklandı! Altını olanların resmen nutku tutuldu! Hemen bu rakama göz atın!

Gram altının geleceği rakamlar tek tek açıklandı! Altını olanların resmen nutku tutuldu! Hemen altının efendisi İslam Memiş'in açıkladığı bu rakama göz atın...Konu ile ilgili olarak verilen detaylara göre, altın fiyatlarında resmen ilk rekor geldi

Yatırımcıların güvenli liman olarak gördüğü altın fiyatlarında flaş gelişme yaşanıyor. Konu ile ilgili olarak verilen detaylara göre, altın fiyatlarında resmen ilk rekor geldi. Gram altın, çeyrek altın, yarım altın, tam altın, ons altın fiyatları yükseliş gösterdi.

Yaptığı tahminlerle dikkat çeken Altın piyasası uzmanı İslam Memiş, gram altınla ilgili 4 tahminde bulundu. Altın ile ilgili ilk 2 tahmini tutan Altının Efendisi İslam Memiş, yatırımcıların radarına girerken, gözler şimdi de 3. ve 4. tahminine çevrildi. Altın ve Para Piysaları Uzmanı İslam Memiş, gram altın için yatırımcının yüzünü güldüren seviyeleri de açıkladı. Dört kademede altının geleceği seviyeyi duyuran İslam Memiş, al-sat yapanlara da bazı uyarılar yaptı.

Gram altının geleceği rakamlar tek tek açıklandı! Altını olanların resmen nutku tutuldu! Hemen bu rakama göz atın...

Rusya ile Ukrayna arasında yaşanan savaşın etkisiyle beraber mart ayında güvenli liman olarak şeklinde görülen altın başta olmak üzere değerli emtiaların fiyatı hızlı bir şekilde yükselişe geçmişti. Ons altın 2 bin dolar düzeyinin üzerini gördükten sonra düşmeye başlamıştı. Yine verilen detaylara göre, Mart ayının sonlarından itibaren altın fiyatlarında düşüş trendi devam etmişti.

Vatan gazetesinde yer alan habere göre, altın son zamanların en yüksek seviyelerinde fiyatlanmaya devam ediyor. Yatırımcı sarı metalde yaşanan fiyat artışlarını sık sık araştırırken, Fed'in faiz artırımlarına devam etmeyeceğine dair beklenti değerli metallerin fiyatlarının gelecek günlerde artacağı beklentisini de doğurdu. 

Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş, daha önceki açıklamalarında kasım ayında altında sert yükselişlerin süreceğine yönelik ifadeler kullanmıştı. Yaptığı bu açıklamalarını yenileyen İslam Memiş, altın piyasasına yönelik olarak “Pozitif seyrin devam etmesini beklediğini belirtti. Fed’in gelecek toplantıda 50 baz puanlık faiz artırım beklentilerinin güçlendiğine değinen Para Piyasaları Uzmanı “Bundan sonra emtia pozitif seyredecek” dedi.

Gram altının geleceği rakamlar tek tek açıklandı! Altını olanların resmen nutku tutuldu! Hemen bu rakama göz atın...

"ALTIN GİBİ GETİRİSİ VAR" 

Vatan'da yer alan habere göre, dünya ekonomisinin iyi yerlere gitmediğine değinen İslam Memiş yaptığı açıklamada gram altın için 1200-1400 lira seviyelerini beklediklerini dile getirerek, gümüş değerlerinde yaşanan artışa dikkat çekmişti. İslam Memiş, altının sekiz aydır baskılandığını belirterek, daha gidecek yolu olduğunu söylemişti.

Yaptığı açıklamada altının seviyesi yüksek ben harçlıklarımla altın alamıyorum diyenlere gümüşü işaret ettiğini söyleyen İslam Memiş, gümüşün gramının 13 lira olduğunu söylemişti. İslam Memiş açıklamasında en azından birkaç gram kenara koymak sureti ile altın gibi getirisi olan bir emtiadan bahsettiklerini de sözlerine eklemişti.

GRAM ALTINDA ÖNEMLİ 4 KADEMEYE DİKKAT

Yaptığı açıklamada gram altın için sırayla seviyeler veren Altın Adam İslam Memiş, 1038, 1060, 1090 daha sonra 1400 lira seviyelerine yeniden dikkat çekti. Bu yılın sonunda gram altının 1.400 rakamını göreceğini dile getiren piyasa uzmanı al-sat yapanlara da son dakika uyarıları yaptı. Kısa vadeli işlemlerden uzak durulması gerektiğini dile getiren İslam Memiş, en güvenli limanın altın olduğunun altını çizdi.

YENİ ZİRVELER GELİYOR

Yaptığı açıklamada sert yükselişlerin süreceğini dile getiren İslam Memiş, yatırımcıların elindeki altını bozdurmaması gerektiğini dile getirerek, "Daha yeni zirvelere var" diye konuştu.

ALTINDA REKOR GELDİ 

Açıklanan resmi rakamlara göre, ons altının 1786 dolar seviyesine yükselmesiyle gram altın bin 68 TL'ye çıkarak rekor tazeledi. Tüm zamanların en yüksek seviyesini gören gram altın, sabah saatlerinde bin 55 TL'den satılıyordu.

Gram altın, 20 Aralık 2021'deki gördüğü seviyeyi geçti ve rekor tazeledi. Gram altın fiyatındaki yükselişte ons altının 3 ayın en yüksek seviyesine çıkması da oldukça etkili olurken, Kasım ayında yüzde 10 yükselişle 967 TL'den bin 68 TL'ye çıktı.

Asgari ücret hesaplamalarında 7 şiddetinde deprem! 1 Ocak 2023 asgari ücret zammı tek tek hesaplandı! Hemen bir bakın!

Gram altın haftaya bu rakama gelecek! Altının Efendisi açıkladı, rakamı duyan resmen donup kaldı! Hemen siz de bir bakın

Dolar yıl sonunda işte tam bu kadar olacak! Bu rakamı gören herkes mıh gibi çakılıp kaldı! Hemen siz de bir göz atın!