Kent Haberleri

Gram altının patlayacağı asıl tarih belli oldu! Gram altın tam tamına bu kadar olacak! Dudağınız uçuklayacak!

Altının ons fiyatı bugün itibariyle 6 ayın zirvesini görürken, gram altının patlayacağı asıl tarih belli oldu. Gram altın tam tamına bu kadar olacak! Dudağınız uçuklayacak... Analsitler ise altın yorumları yapmaya devam ederken, yatırımcılar heyecanla son dakika altın yorumlarını takip ediyor

Altın fiyatları 2023 yılına rekor yükselişlerle başlarken yatırımcılar altın fiyatlarının daha ne kadar yükseleceğini özellikle de gram altının ne kadar olacağını merak ediyor. Analsitler ise altın yorumları yapmaya devam ederken, yatırımcılar heyecanla son dakika altın yorumlarını takip ediyor.  Saxo Bank emtia stratejisi başkanı Ole Hansengram altın için tarih vererek ne kadar oalcğaını açıkladı. Bu rakamı görenleri dudağı uçuklayacak...

GRAM ALTININ PATLAYACAĞI ASIL TARİH!

2022 Kasım ayında altın fiyatları yılın en düşük seviyelerini gördü. Ons altın kasım ayında 1618 dolara kadar düştükten sonra tekrar yükselişe geçerek taklaşık yüzde 15 oranında artış kaydetti. Saxo Bank emtia stratejisi başkanı Ole Hansen, “Altın, patlamaya hazır” diyerek gram altın için rakam verdi.

2023 yılında parasal sıkıştırmanın devamında enflasyon oranlarının mevcut seviyelerin altına düşmesi bekleniyor. ikinci ya da üçüncü çeyrek zaman diliminde FED'in yaklaşan durgunluk riskine bakılarak faiz indirimlerini durdurması bekleniyor.  Ekonomik durumların izin vermesi halinde FED'in faiz indirimi olasılığı da ihtimaller içerisinde yer alıyor. Bu gelişmelerle birlikte altın fiyatlarının patlaması beklenirken ilk aşamada gram altının 1,250 TL olması bekleniyor.

ALTIN FİYATLARI SON DAKİKA!

Son dakika altın fiyatları küçük ve büyük ölçekli yatırımcılar tarafından her gün merakla takip ediliyor. Gram altın her yeni günde yeni rekor denemeleri yapıyor.  Milyonlarca kişi ''gram altın ne kadar, çeyrek altın kaç lira, gram altın fiyatı güncel ne kadar, çeyrek altın kaç TL?'' sorularını araştırıyor.

Bugün güne yükselişle başlayan ons altın 1849 dolardan işlem görüyor. An itibariyle gram altın ise 1138 liradan satışa sunuluyor. Çeyrek altın fiyatı ise aynı dakikalarda 1860 liradan işlem görüyor.

1 doların geleceği seviye resmen belli oldu! 1 asgari ücret  kaç dolar oldu? Elinde doları olanlar hemen baksın!

Altın rekora koşuyor! Elinde 1 gram bile altını olan hemen bakmalısınız! İlk kez görüldü! 5 Ocak 2023 altın fiyatları

''Dolar almayın!'' diyen İslam Memiş peş peşe açıkladı! Gözünüzü dört açın! Gram altın tam bu kadar olacak!