Kent Haberleri

Gram altının tam 1.200 TL olacağı tarih açıklandı! Tek tek açıklanan bu tarihi duyanın ağzı resmen kulaklarına vardı!

Gram altının tam 1.200 TL olacağı tarih açıklandı... Tek tek açıklanan bu tarihi duyanın ağzı resmen kulaklarına vardı... Hemen bakın...Yatırımcıların en gözde yatırım aracı olarak bilinen altın ile ilgili yaptığı açıklamalarla sık sık gündeme gelen ve yatırımcıların da en çok takip ettiği isimler arasına adını yazdıran Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş yine çok konuşulacak bazı açıklamalar yaptı

Yatırımcıların son durumunu merak ettiği yatırım araçları arasında yer alan gram altın ile ilgili çok önemli bazı açıklamalar geldi.

Yatırımcıların en gözde yatırım aracı olarak bilinen altın ile ilgili yaptığı açıklamalarla sık sık gündeme gelen ve yatırımcıların da en çok takip ettiği isimler arasına adını yazdıran Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş yine çok konuşulacak bazı açıklamalar yaptı.

Altının Efendisi olarak da bilinen ve yatırımcıların açıklamalarını merakla beklediği isimler arasında bulunan Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş altını olanlar veya altın yatırımı yapmak isteyenler için çok önemli açıklamalar yaptı.

Yaptığı açıklamada borsaya da değinen Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş, Mart ayında borsada toparlanma olacağını dile getirdi. İslam Memiş açıklamasında  altının da borsaya dayanarak yükseleceğini kaydetti.


Gram altının tam 1.200 TL olacağı tarih açıklandı... Tek tek açıklanan bu tarihi duyanın ağzı resmen kulaklarına vardı... Hemen bakın...
 

Gram altının tam 1.200 TL olacağı tarih açıklandı... Tek tek açıklanan bu tarihi duyanın ağzı resmen kulaklarına vardı... Hemen bakın...

Haber Global'de yer alan habere göre, 2023 yılı altın fiyatlarına ilişkin aylar öncesinde bazı tahminler de yapan Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş, tahminlerinin hala geçerli olduğunu dile getirdi.

İslam Memiş, yaptığı açıklamada pek çok kişi tarafından merak edilen borsada da bu ay itibarıyla toparlanmalar olacağını dile getirerek, elinde nakit olan vatandaşların altın yatırımı yapması için de bazı tavsiyeler verdi. 

Bu bankalarda resmen 7 şiddetinde deprem! İş Bankası, Halkbank, Akbank tek tek açıkladı, duyanın adeta dünyası yıkıldı

Altının efendisi İslam Memiş son tahminlerini tek tek açıkladı! Altını olanların aklı resmen başından gitti! Hemen bakın

Gram altının 1.550 TL olacağı tarihi İslam Memiş açıkladı, Tek tek açıklanan bu tarihi duyanın ayakları yerden kesildi