Altın & Gümüş

Gram altının ulaşacağı o rakam için tarih verildi! Hemen bakanlar çok çok zengin olacak

Gram altın fiyatları merak ediliyor. Analistler de gram altınla ilgili yorum yapmayı sürdürüyorlar. Analistler, gram altının yıl sonunda ulaşacağı seviye hakkında dikkat çeken bir tahminde bulundu. Gelin hep birlike o tahmine göz atalım. Dolara bağlı olarak altın fiyatları da kısa süreli yükselişe geçti ancak daha sonra durdu

Türkiye'de Merkez Bankası tarafından verilen kararının ardından altın ve dolar fiyatlarında da oynaklık meydana geldi. Dolara bağlı olarak altın fiyatları da kısa süreli yükselişe geçti ancak daha sonra durdu. Bu seviyeden altın almak istemeyen vatandaşlar ise altın fiyatlarının daha da düşeceğini mi yoksa yukarı yönde bir hareket mi sergileyeceğini merak etmeye başladı. Analistler de vatandaşların bu soru işaretlerinin ortadan kalması adına yorumlarda bulundu. 

ANALİSTLER TARİH VERİP UYARDI

Analistlere göre gram altın yıl sonu 1300 TL ile 1500 TL arasında gidip gelecek. İşte bu sıralar gram altını ucuzdan alabilen vatandaşlar o gün geldiğinde 10 gram altında neredeyse 5-6 bin TL arası kar elde edebilecek. Bu da altın için ciddi bir kar anlamına geliyor. 
 

SELÇUK GEÇER DE BENZER DEĞERLENDİRMELERDE BULUNDU

Altın ve dolar konusunda yaptığı tahminlerle bilinen ekonomist Selçuk Geçer de analistlere benzeyen değerlendirmelerde bulundu. 
 

SELÇUK GEÇER'E GÖRE GRAM ALTIN YIL SONUNDA 1500 TL SEVİYESİNE GELECEK

Geçer yaptığı açıklamada son dönemlerde dolara eğilimin azaldığını ve altına eğilimin arttığını ifade ederken, doların yükselişine oranla gram altının da yükseleceğini belirtti. Konuya ilişkin değerlendirmelerinde yeni seviye beklentilerini de açıklayan Selçuk Geçer “Dolarda o beklenen yükseliş geldiğinde gram altın 1.200 lira, yılsonunda 1.500 lira seviyelerini test edecek. Dolar 20 TL ons altın 1.800 dolar olduğunda. Altın yükselmeye devam edecek” sözlerini dile getirdi. Ekonomik krizin Türkiye için daha ağır olacağını ifade eden Geçer, gram altının krizin derinleşmesi halinde 2.000 TL seviyelerine çıkabileceğini de iddia etti. 

Borçlar ödenecek mi? İflasa mı gidilecek?

Rekor kıran canavar Hennessey Venom F5 Roadster niyahet tanıtıldı! Fiyatını duyanlar ise şoke oldu!

Lucid'in yeni asfalt jeti; "Air Sapphire" Fiyatı dudak uçuklattı!