15 / 08 / 2024

Gram altının yıl sonunda geleceği rakam resmen açıklandı! İslam Memiş son kez açıkladı! Tüm bildiklerinizi unutun!

Gram altının yıl sonunda geleceği rakam resmen açıklandı! İslam Memiş son kez açıkladı! Tüm bildiklerinizi unutun!

Gram altının ons altına göre hareket edeceğini açıklayan Altın ve para piyasası uzman İslam Memiş yıl sonunda gram altının geleceği seviye açıkladı. 



Altın fiyatları ne olur? Altın yükselecek mi, düşecek mi? soruları yatırımcılar tarafından merak edilirken Altın ve para piyasası uzmanı İslam Memiş yıl sonunda gram altının geleceği seviyeyi açıkladı. 

ONS ALTIN 3 BİN DOLARA YÜKSELECEK

Ons altın 2 bin 457 dolar seviyesinde. Enflasyon verisi açıklandıktan sonra ons altının gerilediğini söyleyen Memiş Ons altın tarafında 2 bin 380-2 bin 480 dolar aralığını takip etmeye devam edeceğini açıkladı.

Memiş, Ortadoğu'da gerilimin artması halinde 2 bin 520 - 2 bin 540 dolar seviyelerinin görüleceğini söyledi.  

Memiş ''Biraz da Fed'e odaklandık. Düşüşleri alım fırsatı olarak görmeyi sürdüreceğiz. 2 bin 600 devamında 3 bin dolar seviyesiyle ilgili beklentimde değişiklik yok.'2 diyerek ons altında beklentisinin 3 bin dolar olduğunu söyledi. 

Gram altının yıl sonunda geleceği rakam resmen açıklandı! İslam Memiş son kez açıkladı! Tüm bildiklerinizi unutun!

GRAM ALTIN YIL SONUNDA NE KADAR OLACAK?

Milyonlarca yatırımcı gram altın ne kadar olacak? sorusununun yanıtını merak ediyor. Altın ve para piyasası uzmanı İslam Memiş, gram altının sene sonunda 3,500 lira olacağını resmen açıkladı.

Memiş, gram altındaki yükseliş beklentisini şöyle açıkladı ''Gram altın fiyatı bu hafta serbest piyasalarda 2 bin 705 lira seviyesini 2 kez test etti. Ağustos beklentimiz 2 bin 730 lira seviyesiydi.

Tekrar ons altını takip etmeyi sürdüreceğiz. Ons altın nereye gram altın oraya. Gram altın ons altına göre hareket edecek. Ağustos sonuna kadar 2 bin 730 seviyesini beklemeye devam edeceğim. Yıl sonu öngörümüz 3 bin 3 bin 500 lira aralığı.'' dedi

ONS VE GRAM ALTIN FİYATI BUGÜN!

Bugün ons altın 2459 dolara yükselirken gram altın fiyatı 2704 lira oldu. Çeyrek altın fiyatı ise 4411 liradan satılıyor. 

Yastık altındaki altınlar kabardıkça kabardı! Gram altın fırladı, çeyrek altın uçtu! 15 Ağustos 2024 altın fiyatları!

Gram altın canlı grafik! Kapalıçarşı altın fiyatları bugün ne kadar? 13 Ağustos 2024 altın fiyatları!

Geri Dön