26 / 10 / 2024

Grand Port İzmir’de 2 milyon 180 bin TL’ye 2+1! Yeni proje!

Grand Port İzmir’de 2 milyon 180 bin TL’ye 2+1! Yeni proje!

Ayrancılar'ın gözbebeği Türkmenköy’de hayata geçirilen Grand Port projesi görücüye çıktı. 340 bağımsız birimin yer aldığı projede fiyatlar 2 milyon 180 bin TL'den başlıyor.




İzmir Ayrancılar'ın gözbebeği Türkmenköy mevkiinde hayata geçirilen Grand Port projesi, ZKOOP tarafından inşa ediliyor.

21 Ekim tarihinde Tarihi Havagazı Fabrikası’nda yapılan lansman ile temeli atılan projede toplam 340 bağımsız bölüm yer alıyor. 

Gerçekleştirilen lansmanda önemli açıklamalar yapan İzkoop Genel Koordinatörü Çağlar Kalkan, Konut Yapı Kooperatifçiliğine yeni bir vizyon kazandırmak için yola çıktıklarını belirterek,  “2022’de İZKOOP markasıyla gerçekleştirdiğimiz, Nobili Park Airport projemize komşu, Grand Port projemizi de sizlere sunmaktan sevinç  ve onur duyarız.  İzmir  sevdalısı bir ekip olarak hedeflerimiz, şehrin kentsel dönüşümünde değerli projeler hayata geçirirken, yeni konut alanlarında da İzmir halkının yaşam kalitesine uygun projeler gerçekleştirmek. Konut alımının giderek zorlaştığı, kredilerin yüksek oranda faizle ve kısıtlı bir biçimde ulaşıldığı bu ekonomik ortamda, öngörülmeyen artışların ve karların bulunmadığı fiyatlarla, vadeli ve faizsiz bir ödeme planı ile üyelerimizi konut sahibi yapmaktır.” İfadelerini kullandı.

Grand Port İzmir’de 2 milyon 180 bin TL’ye 2+1! Yeni proje!

YENİ PROJELER GELİYOR


Temel atma töreni için Ayrancılar’a canlı bağlantı yapılması ve töreninin gerçekleştirilmesinden sonra, İZKOOP’un yakın zamanda hayata geçirmeyi planladığı “şehrin merkezinde yaşamla iç içe” sloganıyla Black Gardens ve DOĞA Residences projelerinin kısa tanıtımı davetliler tarafından büyük merak uyandırdı. İZKOOP Genel Koordinatörü Çağlar Kalkan yaptığı açıklamada projelerin hazırlıklarının devam ettiğini ve 2025 yılında hayata geçirmeyi planladıklarını söyledi.

GELECEĞİ GARANTİLEMEK İÇİN KONUTA YATIRIM YAPMAK GEREKİYOR

Gerçekleştirilen törenden sonra Yatırım ve Tasarruf Danışmanı Mert Başaran, “Konut Sektöründe 2025 Vizyonu” konuşmasıyla lansmanda yer aldı. Geleceği garantilemek için yatırım yapılması gerektiğine değinen Mert Başaran, “Türkiye’de üst gelir grubu için konut yapılmakta, fakat alt ve orta gelir grubuna ne yazık ki konut yapılmamaktadır. Bugün uygun fiyatlı konutların yapımı ne yazık ki müteahhitler tarafından tercih edilmemektedir. Bu insanlar bu konutları alamayacaklar ve bugün alamadıklarını 2 – 3 sene sonra hiç alamayacaklar. O nedenle bugün alabilecekleri en uygun mülkleri almaları gerekir. Çünkü enflasyon olsa da mülk her zaman mülktür. Peki ne yapmak gerekiyor? Bütçene uygun ödeme koşulları ile alabileceğin yerden bir mülk almak gerekiyor. Ben oturmayacağım orada ne yapacağım demeyeceksin, oturacağın malı almayacaksın, burada biri oturur diye düşünüp hareket edeceksin. Sen yatırım yapacağın malı alacaksın. Hiçbir zaman Poor Mindset yani fakir kafa yapısına kapılmayacaksın. Bütçene göre küçük de olsa yatırım amaçlı konut alıp, senden sonrasını düşüneceksin.” İfadelerini kullandı.

Grand Port İzmir’de 2 milyon 180 bin TL’ye 2+1! Yeni proje!


2 ODA 1 SALON VE  3 ODA 1 SALON KONUTLAR

Ayrancılar'ın gözbebeği Türkmenköy mevkiinde Grand Twin Tower, Park Fortuna, Nobili Park Airport projelerine komşu olarak 25 bin 400 metrekare alan içerisinde, modern ve yatay mimarisi ile geniş metrekarelerde 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon dairelerin yer aldığı toplamda 340 bağımsız bölümden oluşuyor.  Grand Port projesinde yer alan konutların fiyatları 2 milyon 180 bin TL’den başlıyor.

Geniş peyzaj alanları, yüzme havuzu, açık ve kapalı spor alanları, çocuk oyun alanları ve yürüyüş yollarıyla kente yakın, gürültüden uzak eşsiz yaşam alanları sunuyor. 

Grand Port projesi Adnan Menderes Havaalanı, Pancar ve İTOB Organize Sanayi Bölgesi ile İzmir – Aydın otobanına yakınlığı nedeniyle de ulaşımda kolaylık sağlıyor. Ayrıca Torbalı Belediyesi tarafından hayata geçirilmesi planlanan Pancar – Ayrancılar Kültür Sanat ve Gençlik Merkezi’nin yanı başında yer alıyor. 

Web: https://www.izkoop.com

 

Eskişehir'e 184 konutluk yeni proje! Mihrimah Konutları için start verildi!

Arkat Park 2’de 7 milyon 500 bin TL’den başlayan fiyatlarla hemen teslim!

Karmall Kule Kartal’da 14 milyon TL’ye 2+1! Haziran 2026'da teslim!


Geri Dön