28 / 04 / 2024

Graniser Lancaster serisi ile ahşap görünümünü mekanlara taşıyor!

Graniser Lancaster serisi ile ahşap görünümünü mekanlara taşıyor!

Graniser, yaşam alanlarında farklılığı arayanlara Lancaster serisini sunuyor. Kalite ve de modern çizgisinden ödün vermeyen Graniser, Lancaster serisi ile ahşap görünümünü mekanlarınıza taşıma fırsatı veriyor.



Graniser, yaşam alanlarında farklılığı arayanlara Lancaster serisini sunuyor. Ahşabın doğallığını, seramiğin dayanıklılığı ile buluşturan Lancaster serisi, modern görünümü ile yaşam alanlarına sıcak bir hava katıyor. Yüzeyde leke ve iz oluşumuna karşı da dayanıklı olan seri, hem ıslak hem de kuru zeminlerde rahatlıkla uygulanabiliyor.


15x90 cm boyutunda dayanıklılığı ahşabın asaletiyle bütünleştiren seri, dark grey, nut, brown, multicolor renklerinden oluşup, ister yatay ister dikey olarak rahatlıkla kullanılabiliyor.



Graniser Seramik Hakkında:  Seramik üretiminde Türkiye’nin lider üreticileri arasında yer alan Graniser, Akhisar/Manisa’da 275 dönüm alan üzerine kurulu fabrikasıyla toplamda 23 milyon m2 üretim kapasitesine sahip, 1000’ e yakın çalışanı ile duvar ve yer karosu, sırlı granit, dekor, bordür üretmekte ve kurduğu satış noktaları ile gerek yurt içinde gerekse yurt dışında 60’tan fazla ülkeye hizmet vermektedir. 




Geri Dön