29 / 04 / 2024

Graniser Seramik, Usta Eğitim seminerleri veriyor!

Graniser Seramik, Usta Eğitim seminerleri veriyor!

Graniser Seramik, düzenlediği "Usta Eğitim" seminerlerini Batman, Zonguldak, Bartın, Kahramanmaraş ve Bolu'da gerçekleştirdi. Graniser Seramik, seminer dizisi kapsamında 3000 seramik ustasına mesleki eğitim verdi.



Üretiminin yüzde 60'ını ihracata yönelik gerçekleştirerek 60'ı aşkın ülkeye ihracat gerçekleştiren Graniser Seramik, sektörün nitelikli usta ihtiyacına katkı sağlamak amacıyla düzenlediği "Usta Eğitim" seminerlerini Türkiye genelinde hayata geçiriyor. Bugüne değin Batman, Zonguldak, Bartın, Kahramanmaraş ve Bolu'da "Usta Eğitim" seminerleri düzenleyen Graniser Seramik, 3000 seramik ustasına mesleki eğitim verdi. "Usta Eğitim" seminerlerinde katılımcılara seramik uygulamaları hakkında teknik bilgiler aktarıldı, ustaların uygulama esnasında karşılaştıkları problemler hakkında  çözüm yolları önerildi. Eğitimlerin ardından yapılan çekilişlerde ustalara seramik kesme makineleri ve çeşitli hediyeler sunuldu.  


Sektörel gelişim için nitelikli insan gücü

Türkiye seramik sektörünün bilgi birikimi, teknoloji ve üretim gücü olarak büyük bir potansiyele sahip olduğunu ifade eden Graniser Seramik Genel Müdürü Erol Hacıoğlu, bu potansiyeli doğru değerlendirerek pazarı büyütmek için mesleki eğitimlerin büyük önem taşıdığını belirtiyor. Hacıoğlu, sektörün her düzeyde nitelikli ve donanımlı çalışanlara ihtiyaç duyduğunu, sorumluluk üstlenen bir firma olarak sektörel gelişim için her alanda destek ve katkı sağlamaya çalıştıklarını, "Usta Eğitim" seminerlerini bu amaçla düzenlediklerini kaydediyor. 


Seramik sektörünün güçlü bir markası olarak önümüzdeki yıllarda küresel boyutta bir şirket olma yolunda ilerleyeceklerinin altını çizen Hacıoğlu, ürün kalitesi, hizmet kalitesi, kurum kültürü, yönetim becerisi ve üretim standartlarıyla fark yaratan bir firma olmaya devam edeceklerini vurguluyor.


Geri Dön