Beyaz Eşya

Gratis'te indirim tufanı devam ediyor! Tefal Tost Makinesi'ndeki indirimi kaçıran üzülür! 12 Mart 2023 fiyat listesi

Tost makinesi alacaklar Tefal GC3060 Gourmet Grill Comfort 2000 W Tost Makinesi Gratis'te indirimle satışa sunuldu. Peki Tefal tost makinesi indirimle ne kadara satılıyor? jpg'/> Tefal tost makinesi çalışırken 2000 W enerji tüketir böylece cihaz kolay ısınır ve yakıt tasarrufu elde edilir

 
Tefal tost makinesi çalışırken 2000 W enerji tüketir böylece cihaz kolay ısınır ve yakıt tasarrufu elde edilir. Ürün aynı zamanda hem tost yapmak hemde ızgara yapmak için geliştirilmiştir.Aynı zamanda ürün şık ve işlevsel kullanımı sayesinde mutfakların vazgeçilmez parçalarından biri olmayı başarıyor. Makine 600 cm2 pişirme yüzeyi sayesinde en kalabalık ortamlarda bile eşsiz ve keyifli yemek pişirme deneyimi sunuyor.

Ürün kolay saklama özelliği sayesinde yemek pişirme işlemi bittikten sonra alan tasarrufu imkanı sağlayarak fazla yer kaplamıyor.Cihaz çalışırken 2000 W enerji tüketiyor.Bu özellik kolay ısınma özelliği ile birleşerek enerjiden de tasarruf edilmesini sağlıyor. 

Ürün ızgara, barbekü ve mini fırın fonksiyonları sayesinde her türlü yemek pişirme deneyimi yaşanmasını sağlıyor. Makine ayarlanabilir 3 farklı ısı ayarı ile yiyeceklerin istenilen sıcakta pişirilmesine yardımcı oluyor.
Tefal GC3060 Gourmet Grill Comfort 2000 W Tost Makinesi'nin sahip olduğu plakalar alüminyum döküm plakalrdır. Alüminyum döküm plakalar yiyeceklerin plakalara yapışmasını ve yanmasını engeller. Aynı zamanda ısınma ve kolay soğuma özellikleri ile işlevseldir. 

Makinenin paslanmaz çelik gövdesi uzun süreli ve istenilen performansta kullanım deneyimi yaşatır. Sahip olduğu yağ toplama haznesi makinede yağ birikmesinin önüne geçer. Makine ayarlanabilir yükseklik ayarı sayesinde yiyeceklerin istenilen basınçta ve kalınlıkta pişirilmesine imkan tanır.

Peki Tefal tost makinesinin yağ temizleme haznesi ne işe yarıyor? Ürünün teknik özellikleri neler? 
 

Ürün yağ temizleme haznesi ve çıkarılabilir plakalar sayesinde çok kolay ve pratik şekilde temizlenir. Plakaların iki yüzünün kullanılabilmesi, yiyecek yakmaması ve yapışmasını önlemesi makine temizliğinin kolay olmasında önemlidir. Plakalar aynı zamanda bulaşık makinesinde de yıkanabilir. 

TEKNİK ÖZELLİKLER

TEFAL CONFORT IZGARA VE TOST MAKİNESİ 12 MART 2023 FİYAT LİSTESİ

Tefal Gourmet Grill Comfort Izgara ve Tost Makinesi : 7.499,00 TL yerine 4.099,00 TL 

Ayrıntılı bilgi için : https://www.gratis.com/

EDİTÖR NOTU: Bu haber 12 Mart 2023 tarihinde saat  08:07'de yazılmıştır. An itibarıyla dolar kuru 19.18 Türk Lirası, euro 20.41 Türk Lirası, altının gramı ise 1162 Türk Lirası değerindedir.

LG Çift Kapılı No-Frost Buzdolabı'nda 16 bin TL indirim! Bu indirim fırsatı kaçmaz! İşte LG 12 Mart 2023 fiyat listesi

Mercedes-Benz C Serisi Sedan da kış fırsatı! İşte Mercedes-Benz C Serisi Sedan'ın 12 Mart 2023 fiyat listesi...