18 / 05 / 2024

Gratis'te Mart'a özel indirim şöleni! Maskara 68 TL, Eyeliner 112,50 TL! Bu fiyatları duyan Gratis'e koşacak

Gratis'te Mart'a özel indirim şöleni! Maskara 68 TL, Eyeliner 112,50 TL! Bu fiyatları duyan Gratis'e koşacak

''Kişisel Bakım ve Kozmetik'' kategorisinde başta Türkiye olmak üzere dünyada hatırı sayılır bir üne sahip GRATİS, ürünlerinde yüzde 50'ye varan indirim yaptı. Müşterilerini memnun etme yolunda büyük adım atan marka ziyaretçilerini bekliyor.




Gratis market" bildiğim kadarıyla ağırlıklı olarak Türkiye'de faaliyet gösteren bir perakende süpermarketler zincirini ifade ediyor. "Gratis market"in amacı, müşterilere market ürünleri, kişisel bakım ürünleri, ev ürünleri ve kozmetik ürünleri dahil olmak üzere geniş bir ürün yelpazesini uygun fiyatlarla sunmaktır. Mağazalar, keyifli bir alışveriş deneyimi yaşatmaya odaklanılarak, müşterilere rahat ve kolay erişilebilir olacak şekilde tasarlanmıştır.

Gratis te Mart a özel indirim şöleni! Maskara 68 TL, Eyeliner 112,50 TL! Bu fiyatları duyan Gratis e koşacak

Bu nedenle, "Gratis market", günlük ürünleri uygun fiyatlarla satın almak için tek adres arayan tüketicilerin ihtiyaçlarına hizmet eder. Pazar, özellikle daha büyük süpermarketlere kolayca erişemeyen veya rekabetçi fiyatlandırma arayan tüketiciler için alışverişi daha kolay ve erişilebilir hale getirmeyi amaçlıyor.


Geri Dön