Konut

Gravür Park Orman Evleri’nde 450 bin TL! Ekim’de teslim!

Sarıyer’de inşa edilen Gravür Park Orman Evleri projesinde yaşam önümüzdeki Ekim ayında başlayacak…

Gravür İnşaat'ın Sarıyer'de inşa ettiği Gravür Park Orman Evleri’nde alanları 230 ile 287 metrekare arasında değişen konutların fiyatları 450 bin TL'den başlıyor, 685 bin TL'ye kadar yükseliyor. 36 konutluk Gravür Park Orman Evleri’nin ilk etabı önümüzdeki Ekim ayında, ikinci etabı ise 2011 yılının Mayıs ayında teslim edilecek.
İlk etaptaki konutlar için yüzde 35 peşinatla kalan miktar için bankalardan kredi kullanılabiliyor. İkinci etapta ise firma kendi bünyesine 30 aya kadar vade yapıyor.

Gravür İnşaat’ın 2009 yılının Mart ayında temelini attığı Gravür Park Orman Evleri projesinin toplam arsa alanı 7 bin 500 metrekare, inşaat alanı ise 25 bin metrekare.

Gravür Park Orman Evleri'nin ortak alanlarında yüzme havuzu ve çocuk parkı bulunuyor. Kayalık zemine, ormanlar içerisinde, orman ve deniz manzaralı bir konumda inşa edilen Gravür Park Orman Evleri  İstinye Park'a yedi kilometre, Atatürk Havalimanı'na 30 kilometre, TEM Otoyolu'na yedi, E-5'e ise 8.5 kilometre mesafede inşa ediliyor.

www.gravurinsaat.com.tr

0212 243 72 58

Projeden görüntüler için tıklayınız...

Nagihan Arat/Emlakkulisi.com

YASAL UYARI : Haber sitemiz 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu'na uygun olarak yayın yapmaktadır. Sitemizde yayınlanan haber ve fotoğraflar, ilgili sayfamıza link verilmek koşuluyla yayınlanabilir. Aksi durumlarda art niyetli kişi ve/veya kuruluşlar ile ilgili her türlü yasal haklarımız saklıdır.