Yeni Projeler

Green Kadıköy’de lansmana özel faizsiz taksit seçeneğiyle! 3 milyon 530 bin TL’den başlayan fiyatlarla

Green Kadıköy Projesi Yalova Kadıköy’de inşa ediliyor. Nisan 2025’te teslim edilecek projede lansmana özel faizsiz taksit imkanı da var. İşte Green Kadıköy Projesi ile ilgili ayrıntılar…

Yalovanın en elit yerlerinden olan Kadıköy Özden Mahallesi’nde bulunan Green Kadıköy Projesi, Ertekin Grup tarafından inşa ediliyor. 7 bin 125 metrekare alan üzerinde iki etaptan oluşan projede toplam 72 konut bulunuyor. Projenin birinci etabında 32 adet 1+1 daire ve 6 dükkan, ikinci etabında ise 36 adet 2+1 daire ve 4 adet 1+1 daire yer alıyor.

SOSYAL DONATILAR NELER?

Yatay mimari ile inşa edilen proje müstakil yaşam konforu sunuyor.  Sosyal donatıların yüksek yaşam standartları düşünülerek oluşturulan Green Kadıköy projesinde her etapta ayrı ayrı havuz, fitness, kış bahçesi, açık oturma alanları ile açık spor alanları yer alıyor.

GREEN KADIKÖY’DE DAİRE FİYATLARI NE KADAR?

Nisan 2025’te teslim edilmesi planlanan Green Kadıköy Projesi’nde daire fiyatları 3 milyon530 bin TL ile 5 milyon 410 bin TL arasında değişiyor. Green Kadıköy’de lansmana özel yüzde 50 peşinat, geri kalan tutarı ise sizin belirleyeceğiniz koşullarda faizsiz 18 aya kadar taksit imkanı bulunuyor.

Web: http://www.ertekingrup.com.tr/devam_eden_projeler.html

Tel: 0850 303 0860