03 / 05 / 2024

Green Village Şile'de 219 bin TL'den başlayan fiyatlarla dubleks daireler!

Green Village Şile'de 219 bin TL'den başlayan fiyatlarla dubleks daireler!

Firma: Kale İnşaat Gayrimenkul

Proje: Green Village Şile

Şile'de yer alan Green Village projesi kapsamında yer alan dairelerin fiyatları 219 bin TL'den başlangıç gösteriyor. Projede yer alan daireler teras ve bahçeli dublekslerden oluşuyor



Şile'de inşa edilen Green Village projesi, Kale İnşaat tarafından yükseliyor. Deniz manzarasına sahip  Green Village Şile  projesinde toplam 72 daire yer alıyor. Toplam arsa alanı 9 bin 813 metrekare olan Green Village Şile projesinde 18 blok bulunuyor. Projede yer alan bloklar 2 katlı olarak tasarlandı. 


Green Village Şile kapsamında yeşil alana ayrılan kısım ise 7 bin 866 metrekare. Green Village Şile'de kafeler, kids club, şömine başı kütüphane, DVD odası gibi alanların yanı sıra şu sosyal alanlar bulunuyor:


Green Village Şile'de neler var?

Açık Havuz

Mini Çiftlik

Genç Seyir Terası

Kovboy Kasabası

Hobi Bahçesi

Balıklı Gölet

Çiçek Bahçesi

Basketbol - Voleybol

Tenis Kortu

Mini Futbol

Ağaç Evler

Tırmanma Duvarı

Kum Havuzlu Oyun Alanı

Yaz Okulu

Resim Atölyesi

Tarımcılık

İzcilik

Fotoğrafçılık


Green Village Şile de 219 bin TL den başlayan fiyatlarla dubleks daireler!


Toplamda 1.947 metrekarelik bina oturum alanına sahip Green Village Şile'de inşaat alanı 7 bin 414 metrekareden meydana geliyor. Green Village Şile projesinin yatırım bedeli 15 milyon TL olarak belirlendi. 


Green Village Şile'de yer alan daireler 4 oda 1 salon bahçeli ve teras dublekslerden oluşuyor. Projedeki dairelerin alanları teras dubleksler için 130 metrekare ve bahçe dubleksleri için 140 metrekare olarak belirlendi. 


Green Village Şile fiyatları 219 bin TL'den başlangıç gösteriyor. Green Village Şile projesinde yer alan dairelerin teslimlerinin ise Mayıs 2016'da yapılması öngörülüyor. 


Green Village Şile adres bilgileri : Ahmetli Köyü, Balkaya Cad. No:63 Şile - İstanbul (Yeni açılan otoban yolu üzerinde)


Green Village Şile iletişim bilgileri

Tel: 0 (533) 061 68 71

Web: http://greenvillagesile.com/

Kübra GENÇ/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön