11 / 05 / 2024

Greenist projesinde sosyal alanlarda çocuklar öncelikli!

Greenist projesinde sosyal alanlarda çocuklar öncelikli!

Saray Grup'a ait Greenist konutları, sosyal alanlarda ve oyun alanlarında çocuklara ayrıcalık yaptıklarını belirten Yönetim Kurulu Üyesi Talin Saraylı donatı alanlarını çocukların boyutlarına göre tasarladıklarını söyledi...



Saray Grup'a ait Greenist konutları, İstanbul Bahçelievler Basın Ekspres aksında 20 dönüm arazi üzerine konumlanıyor. 174 daireli site sosyal donatılarıyla öne çıkıyor Saray Grup'un ilk konut projesi olarak inşa edilen Greenist 20 bin metrekare üzerine yükseliyor. Sosyal alanlarda ve oyun alanlarında çocuklara ayrıcalık yaptıklarını belirten Yönetim Kurulu Üyesi Talin Saraylı donatı alanlarını çocukların boyutlarına göre tasarladıklarını söyledi. 


Servis için bekleme alanı Projede basketbol oyun sahaları, kapalı ve açık yüzme havuzları ile oyun parkı, bisiklet parkuru, özel çocuk kulübü, hobi odaları yer alıyor. Ayrıca okul servisleri için bekleme alanları bulunuyor. Bu nedenle çocuklar servis için dışarıya çıkmak zorunda kalmıyor. 


Greenist'ten konut sahibi olan kişilere fırın, mikrodalga fırın, set üstü ocak, davlumbaz, bulaşık makinesi, çamaşır makinesi, kurutma makinesinin yanı sıra salon ve ebeveyn yatak odasında klima da veriliyor. 


Projede daireler 50 ile 80 metrekare büyüklüğünde kat bahçelerine sahip. Aynca bloklar da birbirinden kat bahçesiyle ayrılıyor. 1+1, 2+1, 3+1,4+1,4,5+1 ve 5+1 dairelerin yer aldığı projede, her dairenin kendine has bir balkonu, terası veya kat bahçesi bulunuyor. Kaba inşaatı biten projede, daire teslimleri Haziran 2014 tarihinde gerçekleşecek. 


Bugün Emlak



Geri Dön