Sektörel

Greenist'in otel kısmını Hilton işletecek!

Greenist projesinde hızlı yol alan Saray Grup, otel için de Hiltonla 20 yıllık işletme anlaşması imzaladı...



BU yılın ilk aylarında satışa çıkan 174 daire ve 1 otelden oluşan Greenist projesinde hızlı yol alan Saray Grup, otel için de Hiltonla 20 yıllık işletme anlaşması imzaladı. Şirketin Yönetim Kurulu Üyesi Talin Saraylı Dikici, otel blokunun işletmesi için başından beri Hilton ile görüştüklerini söyledi. Hilton Garden inn'e kiralanan otel 216 odadan oluşuyor. Kapıların açılacağı tarih ise Mart 2014 olarak veriliyor. 


Kaba inşaatta sona geldi Kendilerine ait 20 dönüm arazi üzerinde ilk konut projesini geliştirdiklerini belirten Dikici, Beylikdüzü için çalışma Güneşli bölgesindeki yatırımlardan memnun olduklarını ifade eden Dikici, ikinci projeyi Beylikdüzü'nde yine kendilerine ait arsada yapacaklarını bildirdi. E-5'e paralel arazinin büyüklüğü 20 dönüm. Finansman problemleri bulunmadığını aktardı. 


Kaba inşaatının ağustos ayında tamamlanacağı projenin, yüzde 40'ı tamamlanmış durumda. 174 dairenin ilk 6 ayda 58'i satıldı. Satışlardan elde edilen ciro ise yaklaşık 50 milyon lira olarak verildi. 


2+1 ve 3+1 daireler satıldı Projede 1 +1 'den 5+1 'e kadar çeşitli büyüklüklerde teraslı, balkonlu ve bahçe kullanımlı daire bulunuyor. Fiyatlar 277 bin liradan başlıyor. Satılan dairelerin daha çok aileler tarafından tercih edildiği söyleniyor. 


Bugün Gazetesi