27 / 04 / 2024

Greenist’ten yüzde 15 indirim fırsatı!

Greenist’ten yüzde 15 indirim fırsatı!

Saray Grup tarafından hayata geçirilen Greenist projesinde yüzde 15 indirim kampayası başladı. Özel kampanyanın yıl sonuna kadar devam edeceği açıklandı.



Saray Grup imzasıyla yükselen Greenist’te yıl sonu kampanyası başladı. 31 Aralık tarihine kadar satışı devam eden proje kapsamında yüzde 15 indirim uygulanacak.

Peşin alımlarda yüzde 15 indirim ve kişiye özel ödeme fırsatları sunulan proje modern şehir yaşantısına yeni bir bakış getiriyor. Sakinlerine şehrin merkezinde konforlu, kaliteli, huzurlu ve yemyeşil bir hayat vadeden Greenist, yeni yıla avantajlarla birlikte giriyor. 

Hemen teslim edilen Greenist projesinin içerisinde  fırın, set üstü ocak, davlumbaz, bulaşık makinesi, çamaşır makinesi, kurutma makinesi, salon ve ebeveyn odasında klima bulunuyor. Greenist sakinleri ayrıca, dairelerindeki oda sayısı kadar otopark hakkı elde ediyor. Greenist projesinde 1+1, 2+1, 2+1 dublex, 3+1, 3+1 dublex, 4+1, 4.5+ 1, 4.5+1 dublex, 5+1 dublex daireler bulunuyor.

Greenist projesinin sosyal donatı alanları arasında oyun parkları, özel çocuk kulübü, okul servisi bekleme alanı, hobi odaları, kafe ve restoran, çok amaçlı spor sahası, açık ve kapalı yüzme havuzu, bisiklet parkuru, fitness salonu, sauna, buhar ve masaj odaları, pilates ve yoga odaları bulunuyor. 

www.greenist.com.tr/

 


Geri Dön