27 / 04 / 2024

Greenlife Residence'ta satışlar başladı! 119 bin TL'ye!

Greenlife Residence'ta satışlar başladı! 119 bin TL'ye!

Firma: Kar Yapı ve Kulhan İnşaat

Proje: Greenlife Residence

Kar Yapı ve Kulhan İnşaat ortaklığında Kurtköy'de hayata geçirilen Greenlife Residence projesinde satışlar başladı



Kurtköy'de hayata geçirilen  Greenlife Residence  projesinde satış süreci başladı. Hafriyat çalışmalarının start aldığı Green Life Residence projesi  Kar Yapı ve Kulhan İnşaat  ortaklığı imzası taşıyor. 9 katlı 3 blok halinde yapılan Greenlife Residence projesi tek blok halinde gözüküyor.


5 bin 348 metrekarelik arsa üzerine kurulan Greenlife Residence projesinde 14 farklı tipte 129 daire yer alıyor. 1+0'dan 3+1'e kadar daire seçeneği bulunan Green Life Residence projesinde dairelerin alanları 38 metrekare ile 230 metrekare arasında farklılık gösteriyor. Projedeki minimum daire fiyatı 119 bin TL, maksimum daire fiyatı ise 399 bin TL olarak belirlendi. Projede firma bünyesinde 24 aya kadar sıfır faizle vade yapılıyor. Peşinat bedeli ise karşılıklı görüşmeler sonucunda belirleniyor. 


24 ay sonra konut teslimleri gerçekleşecek olan Kurtköy Green Life Residence projesinde arsa alanının yüzde 80'i yeşil alanlara ayrıldı. Bahçeleri, terasları ve işlevsel balkonları ile huzur ve konfor dolu bir hayat sunacak olan Green Life Residence projesinde açık yüzme havuzu, tenis kortu, fitness merkezi, sauna bulunuyor.


0216 482 0 404


http://www.greenliferesidence.com/


Sinem ÖZTÜRK


projeye sor



Geri Dön