29 / 04 / 2024

GreenVille Uskumruköy’de yüzde 40 peşinatla 5+1 ve 6+1 villalar! Yeni proje!

GreenVille Uskumruköy’de yüzde 40 peşinatla 5+1 ve 6+1 villalar! Yeni proje!

Firma: Renovasyon İnşaat

Proje: GreenVille

GreenVille Uskumruköy projesinde yüzde 40 peşinatla villa sahibi olunabiliyor. Projede yer alan villaların alanları 503 metrekare ile 584 metrekare arasında değişiyor. 



GreenVille Uskumruköy projesi,  Renovasyon İnşaat  imzası ile hayata geçiriliyor. Satışların başladığı projede toplam 14 villa bulunuyor.  Söz konusu projede yer alan villalar 5 oda 1 salon ve 6 oda 1 salon olarak tasarlandı. 

GreenVille Uskumruköy’de yüzde 40 peşinatla 5+1 ve 6+1 villalar! Yeni proje!

GREENVİLLE USKUMRUKÖY FİYAT

Renovasyon İnşaat  GreenVille  Uskumruköy projesinden villa sahibi olmak isteyenler yüzde 40 peşinat ödediklerinde kalan tutarı teslime kadar vadeyle ödeyebiliyor. 

Teslimlerinin 18 ay sonra gerçekleştirilmesi planlanan GreenVille Uskumruköy projesi sosyal alanlarıyla da dikkat çekiyor.

Her villaya 2 ila 4 araçlık kapalı otopark imkanı sunulan GreenVille Uskumruköy projesinde kapalı havuz, sauna, fitness salonu, hamam ve buhar odası, kafe, çift güvenlik bulunuyor. Söz konusu proje her villada yer alan sonsuzluk havuzuyla da dikkat çekiyor. 

GreenVille Uskumruköy’de yüzde 40 peşinatla 5+1 ve 6+1 villalar! Yeni proje!

Ormanın yanı başında yükselen GreenVille Uskumruköy projesinde ısıtma ve soğutma sistemlerinin yanı sıra şömine de mevcut.

GREENVİLLE USKUMRUKÖY NEREDE?

Lokasyonuyla da dikkat çeken GreenVille Uskumruköy projesi; Sarıyer Eğitim Araştırma Hastanesi 15 dakika, Maslak Acıbadem Hastanesi'ne 20 dakika, Zekeriyaköy Aile Sağlığı Merkezi'ne 5 dakika, Şİşli Hamidiye Etfal'e 8 dakika, Acıbadem Tıp Merkezi'ne 3 dakika, Maslak Uniq'e 25 dakika, İstinye Park AVM'ye 20 dakika, Vadi İstanbul'a 25 dakika, Zorlu Center'a 30 dakika, Yavuz Sultan Selim Köprüsü'ne 7 dakika, Kuzey Marmara Otoyolu'na 5 dakika, Kilyos-Sarıyer Tüneli'ne 3 dakika, Sarıyer İDO'ya 15 dakika, Hacıosman Metro Durağı'na 20 dakika, Çayırbaşı Tüneli'ne 7 dakika, Kilyos Burç Beach'e 5 dakika, Koç Üniversitesi'ne 9 dakika, İstanbul Teknik Üniversitesi'ne 20 dakika, Pierre Loti Lisesi'ne 15 dakika, Doğa Koleji'ne 5 dakika, Özel Mini Koza Anaokulu 9 dakika mesafede yer alıyor. 

Web: http://www.greenville.com.tr/

Telefon: 0212 812 6868 

Dusa Vadi Şile'de lansmana özel fiyatlarla müstakil villa fırsatı! Yeni proje!

Vestra Vadi Aktepe yüzde 50 peşin 18 ay vade avantajıyla satışa çıktı! Yeni proje!

Vitacourt Holiday Satışta! Yeni Proje!


projeye sor



Geri Dön