Genel

GROHE, Eurodisc Cosmopolitan'ı tasarladı!

GROHE, en popüler armatür serilerinden Eurodisc ’i Cosmopolitan serisi için tekrar yorumlayarak, özel banyolar ve küçük mekanlar için mükemmel bir seçenek yarattı: Eurodisc Cosmopolitan...

GROHE 'nin Mart ayında Almanya 'da gerçekleşen ISH Fuarı 'nda da sergilediği yeni ürünlerinden Eurodisc Cosmopolitan serisinin sofistike tasarımı, kendinden emin duruşu ve detaylı hatları ile karakterini ortaya koyuyor.

GROHE 'nin tasarım DNA 'sının üç temel elementini, -yuvarlak, oval ve 7 derecelik açı- taşıyan seri, öne doğru hafif eğimi ile de modern ve dinamik bir imaj yaratıyor.

Eurodisc Cosmopolitan üç delikli lavabo bataryasından, çanak lavabolar için yüksek lavabo bataryasına; küvet bataryasından banyo/duş sistemlerine kadar geniş bir ürün gamına sahip. Armatürler sabun ve duş jelleri için etajerlerle tamamlanıyor.

GROHE, su tasarrufuna gösterdiği hassasiyeti Eurodisc Cosmpolitan serisinde de GROHE EcoJoy ® özelliği ile taşıyor. GROHE EcoJoy ®, ürünün performans düzeyini düşürmeden ve tasarımını etkilemeden su akışının sınırlandırılmasını ve su tüketiminin azaltılmasını sağlıyor. Ayrıca seri, GROHE QuickFix ® özelliği ile hızlı ve kolay bir şekilde monte edilebiliyor. Bu uygulayıcı odaklı teknoloji, armatürün montajında %40 oranında zamandan tasarruf edilmesini sağlıyor.

GROHE, modern bir banyonun tüm ihtiyaçlarına yeni Eurodisc Cosmopolitan serisi ile yanıt veriyor.