Genel

GROHE ile banyolara deri şıklığı geliyor!

GROHE ürün grubuna eklediği yeni deri gömme rezervuar panelleri ile banyolara deri şıklığını taşıyor. Düz dokulu ve kapitone dokulu olarak iki modelde 4 farklı renkte deri paneller, banyolara farklı bir lüks duygusu katıyor

Geliştirdiği teknolojileri, ödüllü tasarımları ve farklı malzeme kullanımı ile her zaman yenilikçi bir yapıya sahip olan GROHE, şimdi de deri gömme rezervuar panellerini beğenilere sunuyor.


GROHE Whisper® teknolojisine sahip pnömatik GROHE gömme rezervuarlar sistemleri, sessiz çalışma ve rahat kullanım sunuyor. Bu teknoloji ile sadece akan suyun sesi duyuluyor ve banyo yerleşiminde klozet istenilen noktaya yerleştirilerek banyo planlaması konusunda esneklik yaşanabiliyor. Yeni deri paneller de istenilen şekilde tasarlanabilen ve dekore edilebilen banyolara özel bir seçenek oluşturuyor.

Tüm GROHE gömme rezervuarları ile uyumlu olan paneller, 3/6 lt ya da Start-Stop akış seçeneği ile banyonuzda su tasarrufu sağlamanıza da yardımcı oluyor. Yeni kumanda panelleri ile banyolarınızda fark yaratın.


GROHE Türkiye

Tel: 0(212) 328 00 93

www.grohe.com.tr

info@grome.com.tr