Konut

GROHE sessiz, renkli ve tasarruflu banyolar yaratıyor

Yaşam tarzı ve beğeniler değişirken banyo mekanları da sadece fonksiyonel alanlar olmaktan çıkıyor

GROHE gömme rezervuarlar ürünleri de banyolara hayatı kolaylaştıran işlevsellik kazandırıyor.  GROHE gömme rezervuar sistemleri, pnömatik mekanizmaları ile uzun ömür, sessiz çalışma ve rahat kullanım sunuyor. GROHE Whisper® teknolojisi ile sadece akan suyun sesi duyulur. Bu sayede, banyo yerleşiminde asma klozet istenilen noktaya yerleştirilebilir. 

GROHE ürün gamında birçok farklı  kumanda paneli alternatifi bulunuyor. Tüm kumanda panelleri pnömatik gömme rezervuar sistemi ile uyumlu olarak çalışıyor. GROHE'nin yeni panelleri de banyonuzu planlarken seçim yapmanız için alternatifler sunuyor. 

GROHE'nin yeni panelleri, tek bir dokunuşla banyonuzda farklılık yaratmanızı sağlıyor.

Cam veya ahşap, baskılı veya renkli ya da parmak izi tutmayan kumanda panelleri. Tüm GROHE gömme rezervuarları ile uyumlu olan paneller, mekan tasarımında kullanılan kaplama malzemeleri ile uyumlu olarak yatay ya da dikey olarak monte edilebiliyor. Kumanda panelleri, 3/6 lt ya da Start-Stop akış seçeneği ile banyonuzda su tasarrufu sağlıyor.

GROHE Cosmopolitan batarya ve duş  sistemlerinin tasarım estetiğini yansıtan Nova Light gömme rezervuar kumanda paneli ise, banyolara tam anlamıyla renk katıyor. Elektrik ile çalışan Nova Light led panel, maviden kırmızıya 9 farklı  renk seçeneği sunuyor. Led rengi tercihe göre tek renge sabitlenebileceği gibi renk geçişi de seçilebiliyor. Pnömatik gömme rezervuar sistemi, kumanda paneli seçiminde kısıtları ortadan kaldırıyor. Birçok farklı seçeneğin tek gömme rezervuar sistemi ile kullanılabiliyor olması iç mekanizmayı değiştirmeden banyonuzun atmosferini farklılaştırmanıza imkan veriyor.