02 / 05 / 2024

Grohe ürün çeşitliliği ile fark yaratıyor!

Grohe ürün çeşitliliği ile fark yaratıyor!

 Grohe Eurostyle Cosmopolitan serisi, üst düzey tasarımı ve mükemmel özelliklileri ile projeler için hem ürün çeşitliliği hem de fiyat avantajı sunuyor...



Temiz hatlara sahip silindirik gövdesi, anahtar deliğini anımsatan kumanda kolu ve eğimli çıkış ucu ile Eurostyle Cosmopolitan, modern ve ulaşılabilir bir tasarımla karşınıza çıkıyor.

GROHE Eurostyle Cosmopolitan serisi, günümüz projelerinin ihtiyaç duyduğu uygulamalara yanıt verecek rekabetçi bir fiyat ve ürün çeşitliliğine sahip. Lavabolar için tek kumandalı lavabo bataryalarından yüksek lavabo, duvardan ankastre ve üç delikli lavabo bataryasına kadar farklı seçenekler sunuluyor. Duvardan ankastre lavabo bataryalarında GROHE AquaGuide açılı perlatör alternatifi ile, özellikle çanak lavabo kullanımlarında su çıkış ucunun daha uzun algılanması ve su akışının daha sağlıklı olması sağlanıyor.

Banyo bataryalarında ise banyo/duş bataryaları, ankastre banyo/ duş bataryalarının yanı sıra dört delikli küvet bataryası bulunuyor. Duş bataryaları yenilikçi bir ürün olan GROHE EasyReach ile daha fonksiyonel hale geliyor. İsteğe bağlı olarak sunulan ve batarya üzerinde kullanılan bu portatif etajer, sabun ve duş jeli gibi malzemelerin konulabilmesi için pratik bir çözüm. Seri, eviye armatürü alternatifini de  barındırıyor.

GROHE Eurostyle Cosmopolitan projeler için yepyeni bir seçim.


Geri Dön