04 / 05 / 2024

GROHE'den Allure-E ve Essence-E serileri

GROHE'den Allure-E ve Essence-E serileri

Son yılların özellikle talep gören ürünlerinden fotoselli bataryalar, tasarımları ve üstün  özellikleri ile GROHE'de modern bir boyut kazanıyor



GROHE'nin Cosmopolitan Koleksiyonu içerisinde yer ve minimalist çizgileri ile dikkat çeken Allure ve Essence serilerinin en yeni modelleri elektronik Allure-E ve Essence-E, yine serilerin estetik öğelerini taşıyor. Tasarımında yuvarlak ve köşeli hatların çok başarılı bir şekilde birleştirildiği Allure-E ile yuvarlak çizgilerin hakim olduğu Essence-E serileri, lavabo bataryası ve duvardan ankastre lavabo bataryası olarak iki modelle sunuluyor.


El değmeden su akışı sağlayan infra red teknolojisine sahip olan ürünler, elektrikli ve pilli olarak tercih edilebiliyor. 6lt/dak. su akışı ile su tasarrufu sağlayan elektrikli modelleri 230V elektrik ile çalışıyor ve 60sn. içerisinde su akışını otomatik olarak kesiyor. Pilli lavabo bataryası ise 6V lityum pil ile çalışıyor. Uzun süre kullanılmayan mekanlarda, hijyen sağlamak adına otomatik yıkama yapıyor. Otomatik yıkama özelliği 1 ya da 3 gün olarak ayarlanabiliyor. Ürün ile ilgili ayarlar ayrıca temin edilecek uzaktan kumanda ile kolaylıkla el değmeden yapılabiliyor.


GROHE StarLight® ve GROHE EcoJoy® teknolojileri ile donatılmış ürünler uzun yıllar kullanım ve su tasarrufu garantisi veriyor. GROHE StarLight® teknolojisi ile ilk günkü parlak krom görüntüsünü koruyan ürünler, GROHE EcoJoy® teknolojisi ile de mükemmel su akışı ve tasarrufu sağlıyor. Ürün üzerinde bulunan sıcak-soğuk su kumandası çıkarılarak, su sıcaklığı sınırlandırılabiliyor. Böylelikle, özellikle toplu kullanım alanlarında yüksek sıcaklıkta su kullanımı ve sıcak sudan kaynaklanabilecek yanmalar engellenebiliyor.


DIN 4109 standardına uygun olarak sessiz çalışma özelliğine sahip olan Allure-E ve Essence-E, bu özellikleri ile de ıslak mekanlara konfor getiriyor. Farklı lavabo tarzları ile de kombine edilebilecek ürünler, armatür deliği olmayan lavabolar için duvardan ankastre alternatifini de sunuyor. 


Geri Dön