Beyaz Eşya

Grundig GRNE 4302 No Frost Buzdolabı peşin fiyatına 6 taksit fırsatıyla Hepsiburada’da satışa çıktı!

Hepsiburada, buzdolabı almak isteyenler için Grundig GRNE 4302 No Frost Buzdolabı’nı peşin fiyatına 6 taksit ve alışveriş kredisi avantajlarıyla satışa çıkardı. Aynı zamanda, buzdolanın teknik özellikleri ve diğer detayları da paylaşıldı. Yaşam alanlarının önemli ve temel cihazları arasına girebilecek niteliklere sahip olan Grundig GRNE 4302 No Frost Buzdolabı, beyaz rengi ile dikkat çekici dizayna sahip

Grundig GRNE 4302 her daim taze meyve ve sebze tüketebilmek amacıyla özel olarak dizayn edilmiş cihazlar arasında bulunuyor. Yaşam alanlarının önemli ve temel cihazları arasına girebilecek niteliklere sahip olan Grundig GRNE 4302 No Frost Buzdolabı, beyaz rengi ile dikkat çekici dizayna sahip. Ergonomik boyutlarıyla her mutfakta rahat bir şekilde kullanılabilecek dizayn sunan cihaz No-Frost özelliğine sahip olması ile de avantaj sağlar.

ERGONOMİK GRUNDİG DUO NO-FROST BUZDOLABI

Tüketicilerin ihtiyacına karşılık verecek özelliklerle dizayn edilmiş GRNE 4302, size kullanım sırasında kolaylık sunuyor. Dayanıklı ve uzun ömürlü malzemelerden üretilen bu buzdolabı, uzun yıllar kullanıma uygun. Grundig GRNE 4302 No Frost Buzdolabı, mekanik kontrol paneli ile kompakt tasarım özelliği sunuyor. Grundig bünyesinde üretilen markaya ait ürün F enerji sınıfında yer alıyor. Geniş iç hazneye sahip olması, sıfır derece sıcaklık bölmesinin olmasıyla da fonksiyonel kullanım alanı yaratıyor.

Peki, Grundig GRNE 4302 No Frost Buzdolabı'nın teknik özellikleri neler? Fiyatı ne kadar? İşte detaylar...

GRUNDİG NO FROST BUZDOLABI TEKNİK ÖZELLİKLERİ

Bu buzdolabı, kapısının yön değiştirmesiyle çeşitli şekillerde kullanıma uygunluk sağlıyor. LED aydınlatma sisteminin bulunduğu buzdolabı, kullanım sırasında buzdolabının içinin rahat bir şekilde görülebilmesine olanak sağlıyor. 357 litrelik toplam hacme sahip Grundig GRNE 4302 No Frost Buzdolabı, iki kapılı buzdolabı seçenekleri arasında bulunuyor. Duo No-Frost özelliklerinin bulunmasıyla da etkili bir dondurma sistemi sunuyor. Grundig GRNE 4302 No Frost Buzdolabı’nın soğutucu bölmesi 264 litre hacme sahiptir. Standart buzluk tipi günlük 1,5 kilograma kadar buz yapabilme imkânı verir.

GRUNDİG NO FROST BUZDOLABI FİYATI

Grundig GRNE 4302 No Frost Buzdolabı, Hepsiburada’da 11 bin 699 TL’den satışa çıktı.

Bunun yanı sıra, peşin fiyatına 6 taksit ve alışveriş kredisi imkânı da bulunuyor.

AYRINTILAR İÇİN: https://www.arcelik.com.tr/

EDİTÖR NOTU: Bu haber 14 Temmuz 2023 tarihinde saat 04.56'da yazılmıştır. An itibarıyla dolar kuru 26.03 Türk Lirası, Euro 29.22 Türk Lirası, altının gramı ise 1642 Türk Lirası değerindedir.

Klima almak isteyenlere müjde! Arçelik 12465 HP Ultra Hijyen Plus Inverter Klima’nın fiyatı açıklandı!

N11’de Karaca konuşan kahve ve çay makinesinin fiyatı resmen çakıldı!

Kumtel vantilatör Trendyol’da peşin fiyatına 3 taksit fırsatıyla satışa çıktı!